16:05:18 18.05.2024
Stiri

Spicherul Grosu DESFIINȚEAZĂ „Agenda comună” pusă la cale de Ion Ceban, Ion Chicu, Mark Tkaciuk sau Vlad Batrîncea: „Coloana a V-a BOITĂ în proeuropeni. Sunt un fel de conserve disperate ale FSB”

Actualitate 13.10.2022 16:39 Vizualizări2381 Autor: Ziarul National
Spicherul Grosu DESFIINȚEAZĂ „Agenda comună” pusă la cale de Ion Ceban, Ion Chicu, Mark Tkaciuk sau Vlad Batrîncea: „Coloana a V-a BOITĂ în proeuropeni. Sunt un fel de conserve disperate ale FSB”


Ion Ceban, Mark Tkaciuk, Vlad Batrîncea sau Ion Chicu ar fi niște „conserve FSB”, care încearcă prin diferite metode să ajungă la guvernare. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, cu referire la crearea platformei politice „Agenda comună” de către opt formațiuni politice.

Potrivit lui Grosu, primarul Ion Ceban și Mark Tkaciuk ar fi reprezentanții coloanei a V-a rusești, care brusc s-au „boit” în proeuropeni.

„Nu ne-au invitat, nici nu am știut de această reuniune. Un lucru observ, așa un nou fenomen pe glia politică a R. Moldova: convertirea coloanei a V-a în proeuropeni. Eu observ o boire. Și Ceban s-a făcut proeuropean, și Tkaciuk proeuropean… Un fel de conserve ale FSB-ului boite în proeuroepeni. Nu știu ce planuri au, probabil este o disperare, o încercare de a se mobiliza. Pentru noi mai puțin contează, dar e important să țină minte un lucru: ei sunt cetățeni ai R. Moldova, toți suntem cetățeni ai R. Moldova și sarcina noastră e să avem grijă de R. Moldova și să nu reprezentăm interesele altor state și serviciilor străine de securitate”, a declarat astăzi Grosu.

Amintim că marți, 11 octombrie, liderii și membrii a opt partide parlamentare și extraparlamentare au creat platforma politică „Agenda Comună”.

Printre persoanele care au participat la reuniunea de marți se numără primarul Chișinăului, Ion Ceban, Vlad Batrîncea, Ion Chicu, Mark Tkaciuk, Andrei Donică, Ion Dron, Victor Stepaniuc și Tudor Deliu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md