19:55:04 24.08.2019
 
Stiri

„Spălătoria Moldovenească Interneșenăl”, un brand mondial autohton sau de ce Năstase este trădător

Politică 19.05.2019 11:27 Vizualizări1680 Autor: Ziarul National
„Spălătoria Moldovenească Interneșenăl”, un brand mondial autohton sau de ce Năstase este trădător
Trustia, elegii politikoase
Ieri am discutat despre Plahotniuc, că i s-a făcut strâmt în statalitatea națională capturată sau s-a plictisit și a ieșit cu spălătoria autohtonă de bani pe arena internațională. Și nu oriunde, ci în Rusia, acolo unde spălarea banilor este sport național elitar, ca golful pentru visătorii americani și tenisul pentru birocrații europeni.
- Ar fi bine să fie așa, dar nu sunt un naiv rural să cred ce spun kaghebiștii și milițienii ruși, mai ales înainte de alegeri, spuse dr. P.Stuh. - Nu cred niciun cuvânt spus înainte de alegeri, oricine l-ar spune! S-au jurat sandiștii și năstăsiștii să nu facă alianță, nici formală, nici informală, cu nimeni și acum ce fac?
- Dar eu cred că Plahotniuc a spălat mai mult de 37 de miliarde, pe care le-au descoperit rușii, ei nu au descoperit totul. Ori le-au descoperit și le-au acoperit îndată.
- Eu m-aș mândri să fie adevărat! Ar fi prima companie multinațională autohtonă, brandul nostru mioritic, ca Nike, ca Coca-Cola, ca Ikea, ca NASA etcetera. Românii nu au nicio multinațională, da noi avem! „Spălătoria Moldovenească Internațional” - „Moldova Laundry Interneșnăl” - sună bine!
- Totuși 37 miliarde de ruble luate de la gura militarilor ruși nu arată grațios, ținând cont de faptul că Rusia este partenerul nostru strategic. Cu 37 de miliarde, Putin putea să mai ocupe o regiune ucraineană sau să trimită niște batalioane în Georgia sau în Siria, nu e de mirare că el s-a supărat pe Plahotniuc. Noroc de șerlocholmsul satului, Andrei Năstase, care le-a sărit rușilor în ajutor, el va găsi banii cât ai zice țop!
- Andrei Năstase se bagă ca musca în laptele procurorilor ruși! Dacă are miros bun la bani, să găsească mai întâi miliardele noastre, de ce nu le-a găsit până acum, căci îs luate de la gura poporului! El s-a apucat să găsească miliardele rușilor, care, oricum, aveau să meargă pe tancuri și rachete sau pentru solda mercenarilor separatiști. În loc să se mândrescă cu faptul că avem și noi un brand autohton recunoscut internațional, el aruncă cu pietre în capra lui Plahotniuc, ca s-o ucidă. Plahotniuc trebuie lăudat că diminuează capacitatea militară a rușilor, iar Năstase îl trădează, e o lichea, o slugă a imperialiștilor ruși!
- Stop, stop, dacă îl supărăm, el se întoarce în Germania și ne-am pierdut! El luptă zi și noapte pentru libertatea presei, pentru a ne da țara înapoi, se jertfește infernal pentru că iubește mult acest popor și această țară și nu-i așa de simplu precum i se pare lui Sergiu Mocanu! Ca și calul, salvatorul de dar nu se caută la dinți.
Acum stau și mă gândesc la furtuna de ieri, de ce trebuia să bată vântul și să plouă așa de tare? Ce urme a mai spălat Plahotniuc? Pe de cealaltă parte, mă gândesc la găurile misterioase pe care le-au descoperit astronomii pe Calea Lactee. Nu cumva și găurile de pe drumurile noastre sunt de proveniență cosmică, iar noi dăm vina pe Codreanu și pe Gaburici?
Al vostru laundromatician, veniș-grăpiș, Ion Buraga
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Tarnacop 19.05.2019 14:44

Am incercat sa fac un exarcitiu de imaginatie: Sandu ori Nastase are deschis dosar penal in Rusia. Banuesc - Harunjen doarme la usa lui Bastrichin, Candu (ori altul, care va place) cara vin si divin la Moskova, Mocanu trece sa saruturi directe in fund, iar Saroja Sirbu se adreseaza la Resetnicov cu Apolischi, ca sa reintroduca sentinta cu moartea, iar Plohotniuc concureaza cu Sor - care sa-si puna avionul la dispozitie.

Voila 20.05.2019 04:26

Momentul când parodiştii devin mai credibili decât analiştii este unul destul de trist.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.08.2019 09:23 Nicolae Negru Ipocrizie, numele tău e Dodon-Sandu-N...

19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md