14:39:15 16.06.2019
 
Stiri

Semne care arată că bărbatul tău este MISOGIN!

Știri 25.09.2018 20:30 Vizualizări923 Autor: Ziarul National
Semne care arată că bărbatul tău este MISOGIN! sursa: google.ro

Misoginismul este un subiect dificil care atrage cu siguranță multe întrebări. Ce anume este misoginismul? Cine merită să fie numit misogin? Toți misoginii se comportă în același mod?

Profesor de filosofie, Kate Manne, a scris în cartea sa Down Girl: Logica unui misogin, despre misoginul în viața publică și politică.

Ea susține că „misoginismul nu trebuie înțeles, în primul rând, ca pe o ură sau ca pe o ostilitate pe care unii bărbați o simt față de toate sau față de cele mai multe femei. Mai degrabă, este vorba în primul rând de controlul, pedepsirea și exilarea femeilor «rele» care contestă dominarea bărbaților“.

Mulți psihologi și profesori de filozofie explică faptul că antipatia personală pe care unii bărbați o simt față de femei se formează la începutul vieții lor și este adesea rezultatul unei experiențe negative sau traume care implică o femeie în care au avut încredere.

Conform acestui fapt, dacă un bărbat are o mamă, o soră, un profesor sau o prietenă neglijentă sau chiar violentă, sentimentele sale și relația cu ele afectează modul în care acesta vede și se comportă cu alte femei.

Deși primele semne ale misoginismului nu sunt ușor de detectat, odată ce antipatia misoginistă față de femei se intensifică sau chiar scapă de sub control, următoarele 12 semne devin destul de vizibile.

1. Își îndreaptă toată atenția spre femeia pe care o simte ostilă. Pentru a-și ascunde antipatia față de ea și a duce-o în imposibilitatea de a se apăra, el va fi, amuzant la început, dar …

2. …odată ce trece timpul, el va începe să-și arate adevărata personalitate, deoarece nu va putea controla tendința sa de a trata femeile cu ostilitate și ură. Deci, el se poate schimba rapid de la fermecător la nepoliticos, și de la nepoliticos înapoi la fermecător.

3. Când este în apropierea unei femei, este întotdeauna egoist, face pe cocoșul și se bucură dacă face femeile să se simtă inferioare lui.

4. El tratează femeile într-un mod diferit față de bărbați. De exemplu, la locul de muncă, colegii de sex masculin și de sex feminin pot face aceleași sarcini și se pot bucura de aceleași libertăți. Cu toate acestea, va lăuda bărbatul și va critica femeile.

5. El vede femeile cu mai multe realizări personale și profesionale decât ale lui ca o amenințare pentru ego-ul și imaginea sa în societate.

6. Fie în mod deliberat sau inconștient, este întotdeauna gata să facă femeile să se simtă mizerabile și lipsite de valoare.

7. Când se află la o întâlnire, misoginul tratează o femeie opus modului în care preferă să fie tratat.

8. El face o grămadă de promisiuni false. Este întotdeauna dispus să-i spună unei femei că va fi cel mai bun prieten, co-lucrător sau partener, dar nu are nicio intenție să se țină de cuvânt.

9. Când vine vorba de relațiile intime, îi place să aibă un control total asupra unei femei. El este interesat să-și satisfacă numai propriile dorințe sexuale și nu-i pasă de ce vrea partenera.

10. Infidelitatea îi vine în mod natural. Înșelatul este ceva normal pentru el. Nu simte că ar trebui să fie loial și angajat într-o relație, așa că nu își face griji dacă îi rănește sentimentele.

11. El își dă dreptul să dispară dintr-o relație fără a se despărți de acea femeie sau de a-i da vreo explicație. Poate fi absent timp de câteva zile, chiar săptămâni, și apoi se întoarce cu o scuză menită să o manipuleze și să o ademenească să se întoarcă la el.

12. Punctualitatea este punctul lui forte. Totuși, când are o întâlnire cu o femeie, nu se obosește niciodată să vină la timp. Mai mult, nu-i pasă dacă acest lucru îl va face să pară iresponsabil și nepoliticos, pentru că nu are intenția să renunțe la acest „obicei prost” al lui.

Sursa: citateimpresionante.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2019 09:20 Nicolae Negru Frau Maia Sandu, ieșind din burta PSRM

13.06.2019 11:53 Nicolae Negru Nicolae Negru, despre declarația lui ...

10.06.2019 11:38 Ziarul National Victor Chirilă: „Regimul a fost înfrâ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord cu alegerea Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, în funcția de președintă a Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md