12:39:43 03.12.2021
Stiri

Primăria Chișinău și Consiliul Județean Hunedoara ar putea dezvolta proiecte comune în domeniile turismului, economiei și culturii

Actualitate 18.10.2021 17:40 Vizualizări502 Autor: Ziarul National
Primăria Chișinău și Consiliul Județean Hunedoara ar putea dezvolta proiecte comune în domeniile turismului, economiei și culturii


Municipiul Chișinău și Județul Hunedoara din România ar putea dezvolta proiecte de colaborare bilaterale, în special pe domeniile cultură, turism și economie.

La această înțelegere au ajuns astăzi primarul Ion Ceban și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Ion Bădin, aflat într-o vizită la Chișinău.

Ion Ceban a menționat că la nivel cultural au fost stabilite relații bilaterale între municipiul Chișinău și județul Hunedoara.

„Deja există o colaborare a Teatrului din orașul Deva și Teatrul Municipal „SATIRICUS Ioan Luca Caragiale" și ne vom bucura dacă aceste relații vor continua și vor progresa", a declaratprimarul capitalei.

Primarul general a reiterat și despre necesitatea de a avea un schimb de experiență la nivelul cadrelor didactice, precum și întrevederi dintre studenții și elevii instituțiilor educaționale din cadrul celor două municipalități.

La rândul său, Ion Bădin l-a invitat pe Ion Ceban să efectueze o vizită de lucru în Județul Hunedoara, pentru a pune bazele unei colaborări oficiale.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md