Prăjitură cu foi de napolitane


Iată cea mai simplă şi mai rapidă prăjitură cu foi de napolitane şi cremă. Potrivit retetaperfecta.ro, acest desert alină pofta de dulce în zilele de post, când tânjeşti după prăjituri.
Cum se prepară?
Razi fin coaja de portocală. Storci zeama şi păstrezi pulpa zdrobită. Tai nucile mărunt. Dai stafidele prin maşina de tocat. Într-o cratiţă amesteci zeama de portocală şi lămâie cu mierea şi zahărul şi le pui la fiert la foc mic. Adaugi stafidele, nucile, pulpa şi coaja de portocală.
Umpli foile de napolitană cu crema caldă, le presezi cu o greutate şi le dai la rece pentru 2-3 ore. Le tai în romburi sau dreptunghiuri.
Ingrediente:
Stafide - 150 g
Lămâie - 1
Portocală - 1
Nuci - 100 g
Zahăr - 100 g
Miere - 100 g
Poftă bună! Cât de mult ţi-a plăcut?











































































