03:20:50 21.07.2018
 
Stiri

Povestea MIRACULOASĂ a unui copil care a fost mort 40 de minute: Când s-a trezit era complet vindecat, iar medicii - amuțiți

Reportaj 12.08.2017 15:00 Vizualizări2197 Autor: Ziarul National
Povestea MIRACULOASĂ a unui copil care a fost mort 40 de minute: Când s-a trezit era complet vindecat, iar medicii - amuțiți

Un copil de numai doi ani a surprins întreaga lume medicală după ce s-a înecat în piscina din curtea casei. Aflat în moarte clinică timp de 40 de minute, copilul şi-a revenit ca prin minune după ce vreme de şase zile, doctorii nu-i mai dădeau nicio şansă de supravieţuire. Disperaţi, părinţii micuţului, s-au rugat, i-au cerut socoteală lui Dumnezeu şi nu au putut să accepte ideea că băiatul lor nu-şi va reveni. După câteva ore au fost martorii unor întâmplări cel puţin stranii iar tatăl copilului a avut şi o premoniţie clară: după şase zile copilul îşi va reveni şi se vor juca împreună în salonul de spital.

Nenorocirea s-a abătut din senin asupra familiei Teodorescu, într-o zi în care nimic nu prevestea ce cumpănă le-a trimis destinul să înfrunte.

„Îi auzeam pe Ruth şi pe David vorbind şi râzând, dar pe el nu l-am mai auzit şi am strigat la ei din baie. Am spus: unde-i Kaleb? Şi atunci eu au spus: Nu-i aici. Şi când am ajuns în office, care e camera cea mai apropiată de terasă, copilul meu David mi-a spus: Mami... e în bazin ceva... Şi m-am uitat cu groază. Parcă n-aş fi vrut să ... cum să zic... aşa... să cred, nici să nu mă gândesc că s-ar putea cumva să fi ajuns la bazin şi să cadă înăuntru. Şi atunci, copilul meu David a spus din nou: Mami, eu văd un papuc. Şi am deschis uşa repede, am ieşit afară, am făcut doi paşi, l-am văzut la fundul bazinului. Momentele acelea au fost cred că cele mai grele momente din viaţa", povesteşte mama copilului.

La 600 de kilometri distanţă de casă, Ovidiu Teodorescu, tatăl copilului, a crezut că moare pe loc când a aflat vestea.

„Am început să strig şi să mă rog şi am zis: Doamne nu poţi să faci aşa ceva! Fac orice! Şi am făcut o afirmaţie care pentru unii ar fi greu să o facă. Am zis: Doamne, sunt aici! Ia-mă pe mine, dar te rog frumos, nu lua acest copilaş. Şi în momentul respectiv am început să vorbesc în alte limbi, limbi pe care nu le cunosc. Şi în momentul respectiv am primit o confirmare, în inima mea şi în cugetul meu şi era din partea lui Dumnezeu. Că acest copilaş va fi OK, va fi în regulă şi-l vom primi înapoi", povesteste tatal baiatului, citat de RTV.

„Când am ajuns la spital, doctoriiau ieşit din salon şi mi-au spus: Tu eşti mama? Şi-am zis DA. Şi-atunci au zis: copilaşul tău e foarte, foarte, foarte bolnav. Am reuşit să-i readucem pulsul, dar o perioadă de vreo 40 de minute el nu a avut puls, nu a avut oxigen la creier şi mi-a dat de înţeles, în alte cuvinte, nu mi-a spus ca să nu mă rănească aşa de tare atunci, că Kaleb niciodată nu va mai fi normal", mama lui Kalbe.

„Având în vedere durata cât a stat sub apă, avand in vedere ca aproximativ 40 de minute copilul nu a avut puls, inima nu abătut. Cum numeşti un om care nu respiră, nu-i bate inima şi nu are puls? Nu poţi nimic decât mort - Kaleb a fost mort. Kaleb a fost mort. Avem şi în fişele primite de la spital şi de la doctori", mai spune tatal.

Timp de trei zile părinţii şi-au vegheat copilul, sperând că Dumnezeu va face o minune şi micuţul îşi va reveni. Legat la aparatele care-l ajutau să respire artificial, cu capul umflat şi cu creierul plin de leziuni, micuţul a luptat pentru viaţa lui şi a dat peste cap toate studiile medicale făcute vreodată.

„În jur de ora 3 dimineaţa m-am trezit şi m-am dus la patul copilului şi în momentul când m-am apropiat de el m-am speriat, dar m-am speriat într-un mod plăcut. Copilul care era umflat şi capul lui era enorm de umflat, în decurs de trei ore, zic eu trei ore pentru că atât am fost de când m-am dus să mă întind şi până când am revenit, capul lui s-a dezumflat complet, faţa a revenit, culoarea a revenit şi absolut totul s-a schimbat la 180 de grade", spune tatal.

Era într-o duminică. „Asta a fost ziua a treia. L-au luat şi l-au dus jos, i-au făcut razele respective, l-au readus după 30-45 de minute. În momentul respectiv m-am gândit la ce-i mai rău, că suntem oameni. Şi-am fugit repede înăuntru, l-am văzut pe doctor stând la biroul lui în faţa unui computer. Mi-a spus: Mă uit la creierul copilului tău şi încerc să găsesc ceva rău şi nu pot să înţeleg ce s-a întîmplat. Cu câteva zile înainte avea leziuni, erau probleme, dar acum nu pot găsi absolut nimic, nu există niciun fel de leziune, sângerare, hemoragie, nimic. Mă uit la un creier normal. Şi doctorul radia de bucurie. Eu am început să plâng de bucurie şi i-am spus omului că eu cred într-un Dumnezeu de care i-am spus că face minuni şi că Dumnezeu a făcut o minune deosebit şi că-mi va da copilul înapoi aşa cum l-am cerut".

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.07.2018 09:29 Nicolae Negru Oligarhia pre limba ei piere, iar Dod...

16.07.2018 09:25 Nicolae Negru Cine și de ce l-a împușcat pe Teo Țăranu

13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md