09:58:25 26.02.2024
Stiri

VIDEO // Povestea emoționantă a unui băiat din Chișinău, fan al selecționatei R. Moldovei. Ce SURPRIZE i-au fost pregătite

Actualitate 24.11.2023 12:12 Vizualizări1937 Autor: Ziarul National
VIDEO // Povestea emoționantă a unui băiat din Chișinău, fan al selecționatei R. Moldovei. Ce SURPRIZE i-au fost pregătite


Povestea unui băiat din Chișinău, fan al naționalei de fotbal, care a avut parte de surprize în ziua meciului dintre Moldova și Albania, a cucerit rețelele de socializare.

Este vorba despre Cristian Moraru, elev în clasa a VI-a din Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Chișinău. Aflând despre pasiunea lui pentru fotbal și dorința de a vedea jucătorii naționalei live, Moldindconbank și Mastercard, cu ajutorul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) au decis să-i transforme visele în realitate.

Astfel, în seara zilei de 17 noiembrie, Cristian, însoțit de mama sa, care îl crește singură, a venit la stadionul „Zimbru”, fără a cunoaște motivul. La intrare a fost întâmpinat și luat prin surprindere de către jurnalistul Alex Luca.

„Foarte mulți oameni s-au mobilizat, ca să-ți facă surpriza, pentru că tu o meriți. Mulțumim Moldindconbank și Mastercard pentru această ocazie”, a explicat Alex.

Cristian a fost condus în zona VIP, de unde a urmărit meciul cu participarea idolilor săi din fotbal. La fel, a primit genți cu cadouri, atributică pentru meci, plapumă și diverse suvenire. Însă cel mai de preț cadou pentru tânăr a fost tricoul cu semnătura portarului selecționatei Moldovei, Dorian Railean.

„Sunt încântat când văd că băieții noștri intră pe teren și aduc victorie”, a spus emoționat Cristian.

Mama lui Cristian spune că băiatul adoră fotbalul și este hotărât să atingă performanțe în acest sport: ,,Fotbalul creează caractere, pentru că e un sport de echipă. Zi de zi, el demonstrează că este destul de matur să depășească orice obstacol. Are succese la școală și la fotbal. Sunt foarte mândră de el”.

Băiatul face parte din proiectul „Fotbal în școli”, susținut de către Moldindconbank și FMF.

„Cristian este un elev exemplu, care demonstrează atitudine, disciplină, ceea ce îl caracterizează ca un adevărat fotbalist. Este un gen de băiat care încurajează echipa, un adevărat căpitan”, a menționat antrenorul Sergiu Țîmpeu în video plasat pe rețelele de socializare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md