22:43:20 29.05.2023
Stiri

Povestea BASARABENCEI care a cucerit industria de Beauty din România: „Depresia postnatală m-a făcut să renunţ la confort şi să îmi urmez visul”

Știri 29.03.2018 09:02 Vizualizări2006 Autor: Ziarul National
Povestea BASARABENCEI care a cucerit industria de Beauty din România: „Depresia postnatală m-a făcut să renunţ la confort şi să îmi urmez visul” sursa: one.ro


Depresia postnatală nu a descurajat-o pe Corina Turcuman, ba chiar a motivat-o să ia decizii radicale în viaţa ei profesională. A renunţat la jobul ei sigur din bancă pentru a-şi transforma pasiunea într-o afacere în industria de Beauty, care în scurt timp a devenit un brand internaţional.

În doar patru ani de când s-a mutat în Bucureşti, tânăra antreprenoare originară din Republica Moldova a cucerit România cu extensiile de gene marca Karina Lashmaker, fiind de altfel invitată să facă parte din juriul unor competiţii internaţionale de profil din Statele Unite, Spania şi Belgia.

Româncele investesc în imaginea lor

Corina Turcuman afirmă despre femeile din România că investesc foarte mult în imaginea lor, ţara noastră fiind de altfel în topul Uniunii Europene cu cele mai multe cheltuieli în industria de Beauty.

„Am călătorit în toată lumea, însă ce am constatat de câţiva ani în care m-am stabilit în Bucureşti, a fost apetitul crescut al româncelor de a arăta foarte bine, investind în look-ul lor, în imaginea lor personală.

Mai mult decât atât, o imagine impecabilă le conferă o mai mare încredere în sine, la locul de muncă, în viaţa lor personală, la evenimentele publice şi pot combate mult mai uşor prezumtivele probleme care apar.

Cu toate acestea, trebuie să existe un echilibru foarte fin între a-ţi concentra toate energiile şi timpul pe look-ul tău şi a face toate demersurile în viaţă pentru a-ţi împlini visul, a-ţi urma pasiunile.

Atunci când o doamna sau domnişoară îşi concentrează mai mult atenţia pe look şi mai puţin pe obiectivele în carieră sau în viaţa personală sau, viceversa, atunci când îşi concentrează atenţia pe carieră dar neglijează total felul cum arată, atunci acel echilibru fin este rupt, iar dizarmonia va apărea în viaţa ei”, declară Corina Turcuman, fondatoarea Karina Lashmaker.

Frica ne face să găsim scuze pentru a ne amâna împlinirea visului

Antreprenoarea le sfătuieşte pe tinerele mămici să nu se lase copleşite de stările de depresie şi anxietate, ci să identifice mereu şi mereu mica lor pasiune, deoarece o pot transforma peste noapte în cea mai profitabilă afacere.

„Frica mea reală în viaţă nu a fost să îmi risc stabilitatea pentru a-mi împlini visul, ci să renunţ pentru totdeauna la pasiunile mele pentru o viaţă monotonă, aparent stabilă financiar, dar care mă măcina sufleteşte zi de zi pentru că ştiam în sinea mea că nu este ce îmi doream.

Cariera unei femei poate izvorî peste noapte aparent din nimic, însă trebuie să încetăm să mai găsim scuze pentru fricile noastre. Atâta timp cât am renunţat la balastul din viaţa noastră, ne putem concentra trup şi suflet pe hobby-ul nostru şi nici nu ne vom da seama cum acesta a devenit o carieră în sine. Secretul vieţii este să fim fericiţi şi să luptăm pentru fericirea noastră, chiar cu riscul de a face schimbări radicale. Sunt dureroase la început, dar pe termen lung acea decizie ne va aduce satisfacţii imense”, explică Corina Turcuman, membră a Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România.

Plan măreţ pentru 2018

Pentru anul acesta, antreprenoarea şi-a propus o agendă foarte încărcată, presărată cu multe evenimente, proiecte şi perfecţionări noi. În luna februarie, a participat la unul dintre cele mai importante cursuri de perfecţionare în San Petersburg (Rusia), unde a aflat cele mai noi tendinţe în materie de extensii de gene, iar câteva zile mai târziu a jurizat campionatul de extensii de gene din Novosibirk (Rusia).

La începutul lui martie a făcut parte din jurul unui campionat internaţional de profil, care a avut loc în California (SUA), urmând ca în lunile aprilie, mai, iunie să jurizeze alte campionate internaţionale în Spania, Italia şi Belgia.

De asemenea, Corina Turcuman va organiza, în România, a II-a ediţie a Campionatului Internaţional de Extensii de Gene, la care vor fi prezenţi unii dintre cei mai reputaţi tehnicieni de extensii de gene din lume.

Sursa: one.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md