20:51:32 17.06.2024
Stiri

Polonezii și austriecii i-au inventat pe ucraineni?

Actualitate 11.02.2024 11:04 Vizualizări1971 Autor: Ziarul National
Polonezii și austriecii i-au inventat pe ucraineni?


Trustia, elegii politikoase

O revelație istorică împărtășită lumii de Putin: Polonia e de vină că Hitler a început cel de-al Doilea Război Mondial cu ea, fiindcă polonezii nu au fost înțelegători, i-au pus prea mult la încercare răbdarea, nedorind să cedeze fâșia de teritoriu pe care o râvnea fiurerul!

(Dar de ce Stalin a început cel de-al Doilea Război Mondial tot cu Polonia, ca Hitler, rupând o jumătate din ea? Putin trece sub tăcere acest detaliu. Evident, Finlanda a fost de vină că URSS a atacat-o în 1939, căci finlandezii nu au vrut să cedeze o bucată din teritoriul lor, pe care le-a cerut-o Stalin.)

Analogic: Ucraina e de vină că Putin a început spețoperația militară la 24 februarie 2022, fiindcă ucrainenii nu au fost înțelegători, i-au pus prea mult la încercare răbdarea, nu au recunoscut că sunt ruși, au pretins în continuare că Crimeea și Donbasul ocupate de armata rusă le aparțin, deși sunt teritorii rusești istorice.

De fapt, polonezii au început să le bage în cap ucrainenilor bumbacul nazist, susținând că ucrainenii nu sunt ruși, apoi a intervenit statul major al armatei austriece care a stimulat ucrainismul și l-a îndreptat împotriva Imperiului Rus.

Și bolșevicii au încurajat ucrainismul nu se știe de ce, ca până la urmă să distrugă măreața Uniune Sovietică.

Putin dorește pace, dar scopul spețoperației nu a fost încă atins, denazificarea, adică dezucrainizarea Ucrainei va continua până la victoria finală, până când ucrainenii vor demola monumentele lui Bandera și Șușkevici (primul președinte belarus). Mai există o soluție: rușii să se așeze la masa negocierilor cu americanii, ca ei să nu mai furnizeze armament ucrainenilor și atunci războiul de dezucrainizare a Ucrainei s-ar încheia în două săptămâni. Nu au americanii problemele lor, ca să mai poarte și grija ucrainenilor?

Acum stau și mă gândesc că, în ordinea ideilor lui Putin, și stataliștii, și moldoveniștii noștri ar trebui considerați naziști... De ce dar Maria Zaharova nu încetează să excite săptămânal moldovenismul? Nu e la curent cu interviurile lui Putin?

Al vostru carlsond, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md