06:38:16 04.06.2020
 
Stiri

PLDM și-a lansat candidații în campania electorală pentru alegerile locale și parlamentare noi din 20 octombrie: „Exemple concrete de primari și consilieri care au avut până acum o prestație excelentă”

Partide/Comunicate 21.09.2019 15:01 Vizualizări2090 Autor: Ziarul National
PLDM și-a lansat candidații în campania electorală pentru alegerile locale și parlamentare noi din 20 octombrie: „Exemple concrete de primari și consilieri care au avut până acum o prestație excelentă”


Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și-a lansat astăzi candidații în campania electorală pentru alegerile locale generale și parlamentare noi din 20 octombrie 2019.

Președintele PLDM, Tudor Deliu, a îndemnat viitorii aleși locali să administreze comunitățile locale cu toată priceperea, în mod transparent, cu impațialitate, cu simplitate și cu grijă față de cei nevoiași.

„Noi mergem în fața alegătorilor și cu exemple concrete de primari și consilieri PLDM care au avut până acum o prestație excelentă în exercitarea mandatului lor. În acest sens, avem multe exemple de primării conduse de liberal-democrați, unde lucrurile se mișcă înainte, în pofida tuturor crizelor. Acolo unde există preocuparea de a implementa proiecte de dezvoltare locală, de a accesa fonduri, schimbările în bine sunt vizibile”, a spus președintele PLDM.

Potrivit secretarului general al PLDM, Alexandru Fetescu, în perioada 2019-2023, aleșii locali ai PLDM își propun ca, împreună cu membrii comunităților locale, să facă viața oamenilor mai bună, ceea ce înseamnă sate și orașe curate, cu apeducte și canalizare, cu servicii bune de educație preșcolară și școlară, cu drumuri noi și cu noi oportunități pentru antreprenori și producătorii agricoli.

„PLDM este garantul unei autonomii locale reale. Noi am demonstrat că putem face faţă oricăror crize, oricăror probleme. Pentru următorii patru ani, aleșii noștri locali vor gospodări comunități transparent, împreună cu toți locuitorii, vor extinde serviciile publice de apă/canalizare, salubrizare și amenajare și de transport în localitățile care încă nu beneficiază de ele, vor deveni principalii actori în dezvoltarea proiectelor și atragerea finanțări locale, atât pe domeniile de infrastructură și servicii sociale, cât și pentru antreprenori. De asemenea, accesul la educație, la serviciile medicale și la produsele farmaceutice pentru locuitorii rurali vor fi primele sarcini pe lista de priorități ale aleșilor locali ai PLDM. Și nu în ultimul rând, vom asigura siguranța individuală și ordinea publică în zonele rurale și urbane”, a spus Alexandru Fetescu.

În cadrul evenimentului au mai luat cuvântul Alexandru Bujorean și Iulian David, vicepreședinți ai PLDM, Galina Tonu, vicepreședintă a Organizației de Femei a PLDM și candidată pentru primăria Bardar, Ialoveni, Igor Moldovan, candidat pentru primăria or. Soroca, Cristina Savca, candidat pentru primăria Cârnățenii Noi, Căușeni, Ruslan Bontea, candidat pentru primăria Drăgănești, Sângerei, Marcel Snegur, candidat pentru primăria Parcova, Edineț, Iurie Bojoncă și Alexei Frunze, candidați PLDM pentru alegerile parlamentare noi.

La eveniment au participat candidații PLDM la funcția de primar și consilieri locali din toate raioanele R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md