23:39:58 19.07.2024
Stiri

Petiție PRINCIPIALĂ adresată lui Zelenski: Ucrainenii cer să fie INTERZISĂ casa de pariuri rusească 1xBet, care acționează în interesul „AGRESORILOR”

Actualitate 20.07.2022 13:39 Vizualizări1336 Autor: Ziarul National
Petiție PRINCIPIALĂ adresată lui Zelenski: Ucrainenii cer să fie INTERZISĂ casa de pariuri rusească 1xBet, care acționează în interesul „AGRESORILOR”


Președintele Ucrainei, Volodymir Zelenski, va examina petiția semnată de zeci de mii de ucraineni, care cer interzicerea activității casei de pariuri rusești 1xBet în Ucraina. Potrivit RBC Ucraina, petiția a fost lansată în data de 8 iulie și deja a fost semnată de aproximativ 26,5 mii de cetățeni.

Ucrainenii se arată indignați că autoritățile au acordat drept de activitate casei de pariuri rusești.

„Noi, cetățenii Ucrainei, considerăm că, acordând companiei Tvoya bettingovaia Kompania licența pentru a desfășura activități de pariuri sub brandul rusesc 1xBet și marca comercială 1xBet, deținută de cetățeni ruși, Comisia de Reglementare a Jocurilor de Noroc și Loteriilor a acționat contrar intereselor de stat ale Ucrainei și în favoarea țării agresoare, ceea ce credem că este inacceptabil în timpul agresiunii militare deschise a Federației Ruse împotriva Ucrainei", se arată în petiție.

În document se mai arată că 1xBet conlucrează că băncile și sistemele de plăți rusești, contribuind la veniturile bugetului Federației Ruse din contul cetățenilor Ucrainei.

Potrivit delo.ua, pe 30 martie 2022, Comisia de Reglementare a Jocurilor de Noroc și Loteriilor a eliberat companiei Your Betting Company LLC licență pentru activitățile de pariuri din Ucraina, care a solicitat să lucreze sub marca russească 1xBet.

În ciuda acestui fapt, Comisia a ignorat legăturile companiei cu cetățenii Federației Ruse Roman Semiohin, Serghey Karșkov și Dmitri Kazorin, care figurează în baza de date a site-ului „Mirotvoreț”, ce include numele celor care prezintă riscuri pentru securitatea națională a Ucrainei.

Potrivit Forbes, acestor trei ruși le aparține compania cipriotă Navasard Limited, care este indicată ca deținătoarea brandului 1xBet din Ucraina.

Potrivit legii din țara vecină, dacă o petiție adună 25 de mii de semnături, președintele Ucrainei este obligat să o examineze.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md