14:53:19 17.10.2018
 
Stiri

Pe ultima sută de metri a CAMPANIEI electorale, Ion Ceban a semnat un ANGAJAMENT public: „Împreună cu doamna Greceanîi și domnul Dodon am luat decizia”

Alegeri 2018 01.06.2018 09:57 Vizualizări3906 Autor: Ziarul National
Pe ultima sută de metri a CAMPANIEI electorale, Ion Ceban a semnat un ANGAJAMENT public: „Împreună cu doamna Greceanîi și domnul Dodon am luat decizia” captură

Candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, a semnat, în direct, un angajament public prin care se obligă să părăsească formațiunea pe perioada mandatului de edil, în cazul în care câștigă Primăria Chișinău.

„Vreau să spun că în această campanie și în Primărie trebuie să fiu un om apolitic, fără implicări de ordin geopolitic. Vreau să fac un anunț. Împreună cu doamna Greceanîi și domnul Dodon am luat decizia ca în momentul în care va fi validat mandatul meu de primar îmi voi suspenda activitatea în PSRM și mă voi orienta pentru a rezolva problemele cetățenilor”, a declarat ieri seara Ceban, în cadrul dezbaterilor de la un post de televiziune.

Imediat după ce a făcut această declarație, Ion Ceban a citit textul angajamentului și l-a semnat. „Prin prezenta, confirm angajamentul meu public de a mă suspenda calitatea de membru al PSRM pe perioada exercitării funcției de primar general al municipiului Chișinău. Mă oblig să fiu un primar devotat Capitalei și orășenilor, să manifest responsabilitate și profesionalism în administrarea municipiului Chișinău”, a precizat Ceban, care a citat textul angajamentului public.

De menționat că, anterior, și fostul președinte al PSRM, Igor Dodon, a semnat un asemenea angajament în campania electorală prezidențială.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!


Top stiri

Radu Octav 01.06.2018 10:39

Dodon, Grecieani ș.a. au fugit de la Voronin, dar mai buni nu au devenit. Așa și acest Ivan Șioban. Lupul își schimbă părul, dar năravul BA.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2018 09:25 Nicolae Negru „Malul stâng întreabă malul drept”

12.10.2018 09:21 Nicolae Negru Patriarhul Kirill vine la Chișinău să...

08.10.2018 09:47 Nicolae Negru Privatizarea „Air Moldova” și greșeal...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că sintagma „integrare europeană” trebuie introdusă în Constituția R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md