12:34:16 27.10.2021
Stiri

PAS și PLDM resping acuzațiile deputaților PD care au solicitat organelor de drept să investigheze legăturile acestor partide cu Fundația „Open Dialog”: „PD a semnat un acord cu partidul lui Putin”

Politică 22.08.2018 13:43 Vizualizări1751 Autor: Ziarul National
PAS și PLDM resping acuzațiile deputaților PD care au solicitat organelor de drept să investigheze legăturile acestor partide cu Fundația „Open Dialog”: „PD a semnat un acord cu partidul lui Putin” Privesc.eu


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) neagă faptul că ar avea vreo legătură cu Fundația „Open Dialog” și cu președinta acesteia Ludmila Kozlowska, declarată persona non grata în UE și Polonia pentru relații cu serviciile secrete rusești.

„Nu avem niciun fel de relații cu această organizație sau cu intimata”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL purtătorul de cuvânt al PLDM, Ion Terguță, după ce astăzi mai mulți deputați democrați au solicitat instituțiilor de stat, inclusiv Serviciului de Informații și Securitate și Comisiei Electorale Centrale, să investigheze legăturile mai multor politicieni și partide de opoziție din R. Moldova cu președinta fundației „Open Dialog”, Ludmila Kozlowska.

Și PAS a reacționat pe Facebook, amintind de faptul că Partidul Democrat a fost cel care a semnat, în anul 2010, un acord de parteneriat cu „partidul lui Putin”, „Edinnaia Rossia”.

CITIȚI și DOC // Deputații PD solicită INVESTIGAREA LEGĂTURILOR dintre Andrei Năstase și Maia Sandu cu președinta Fundației „Open Dialog”, Ludmila Kozlowska

„Regimul Plahotniuc-Dodon încearcă să inventeze duşmani interni şi externi pentru a-și justifica prezenţa la guvernare! Știți cine este cea mai mare amenințare la securitatea țării? Partidul Democrat în frunte cu Plahotniuc. Aceștia au legalizat furtul miliardului, au deturnat parcursul european, au aruncat ţara în dictatură, au distrus toate instituțiile statului care trebuie să ne apere de pericolele externe.

Plahotniuc pregăteşte alianţa post-electorală cu PSRM, partid prorus declarat, împreună cu care a adoptat votul mixt, menit să-i menţină la putere, şi împreună cu care a legalizat furtul miliardului prin adoptarea legii cetăţeniei prin investiţii şi legea amnistiei fiscale. Partidul Democrat a semnat un acord cu partidul lui Putin în 2010, ca şi partidul lui Dodon. Plahotniuc este cel care retransmite propaganda Kremlinului de ani de zile. Acum ne acuză pe noi de colaborare cu regimul de la Kremlin, ceea ce este de-a dreptul aberant”, se arată într-un comunicat de presă al PAS.

Partidul condus de Maia Sandu susține că nu are nicio legătură cu Ludmila Kozlowska și cu ONG-ul menționat: „Am participat la o conferinţă organizată de acest ONG în Parlamentul European despre încălcarea drepturilor omului de către regimul de la Chișinău. Discuțiile sunt publice, le recomandăm celor de la PD să le asculte cu atenție. Și dacă slugile lui Plahotniuc consideră că participarea la această discuție este finanţare ilegală a PAS-ului, atunci cum trebuie să fie considerate finanţările netransparente de milioane ale PDM-ului, la care aşa şi nu au dat răspuns sau finanţarea din Bahamas a PSRM-ului şi a lui Dodon?”.„Ca să ascundă aceste maşinaţii, ca să deturneze atenţia publică de la furtul miliardului pus pe seama noastră şi spălarea banilor murdari prin legea amnistiei fiscale, ca să ascundă faptul că Moldova s-a trezit în izolare internaţională, regimul Plahotniuc-Dodon încearcă să inventeze duşmani interni şi externi pentru a-și justifica prezenţa la guvernare. Această acțiune face parte din șirul logic de acțiuni ale guvernării de instaurare a dictaturii. Este clar că următorul lor pas este să expulzeze liderii opoziției din țară sau să îi aresteze, astfel încât în pragul alegerilor parlamentare să nu existe opoziție reală. Într-o dictatură, orice concurent electoral este considerat duşman care atentează la puterea uzurpatorilor. ACUM este timpul să punem capăt regimului criminal Plahotniuc-Dodon. ACUM este timpul să spunem NU Dictatorului!”, încheie același comunicat de presă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Serghiu 22.08.2018 14:33

Cum doamnă Sandu incearcă să inventeze, dacă sunt zeci de poze cu tine și agenta FSB Kozlovska la Bruxelles ? ne ai de idioți pe toți în țara asta ?

Artiom 22.08.2018 14:45

Sergiu, nu are rost ca cineva să te aibă de idiot pentru că tu deja ești idiot. Iar pe pozele tirajate de ”brava” echipă a CORDONATORULUI, alături de L. Kozlovska se află și 4 deputați ai UE, pentru că toți au participat la o conferență pe tema RM, în incinta palamentului UE. Însemnă acest fapt că și palamentarii UE sunt agenți ai serviciilor secrte rusești, ori înseamnă că ”echipa” cordonatorului e deja într-o stare de deviere psihiucă?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.10.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șantajul și bluful G...

22.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Criza de logică și c...

18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md