10:01:45 26.02.2024
Stiri

ORIBIL // Această mama şi-a ucis fiul de TREI ani şi i-a aruncat trupul în râu pentru a putea merge liniştită în vacanţă

Știri 08.06.2017 19:30 Vizualizări4193 Autor: Ziarul National
ORIBIL // Această mama şi-a ucis fiul de TREI ani şi i-a aruncat trupul în râu pentru a putea merge liniştită în vacanţă sursa: google.ro


O femeie în vârstă de 32 de ani este acuzată că şi-a ucis fiul de trei ani şi i-a aruncat apoi trupul într-un râu. Mama a comis oribila faptă pentru a putea merge liniştită în vacanţă.

Chiara Rojnic Pasic a sunat la poliţie pentru a raporta dispariţia băieţelului său, dar varianta femeii li s-a părut suspectă oamenilor legii care au demarat o anchetă în acest caz.

Vecinii le-au spus polițiștilor că l-au auzit pe Denis plângând în hohote cu scurt timp înainte să fie raportată dispariţia sa.

Se pare că femeia din Croaţia îşi dorea să meargă în vacanţă în Macedonia, iar Denis, băieţelul de trei ani, îi încurca planurile.

Se pare că mama ucigaşă a fost ajutată de o prietenă în vârstă de 14 ani. Cele două au aruncat trupul fără viaţă al lui Denis într-un râu.

Martorii spun că Denis, care era crescut doar de mamă pentru că tatăl se afla la închisoare, era un băieţel drăguţ, dar care era tratat într-un mod îngrozitor de către mama sa.

Vecinii care l-au auzit plângând pe băieţel regretă acum că nu au sunat la poliţie.

Sursa: The SunParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md