01:36:11 20.07.2024
Stiri

DOC // Organizațiile membre ale Platformei Naționale din Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic cer DEMISIA Avocatei Poporului, Natalia Moloșag

Actualitate 30.11.2021 17:19 Vizualizări12640 Autor: Ziarul National
DOC // Organizațiile membre ale Platformei Naționale din Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic cer DEMISIA Avocatei Poporului, Natalia Moloșag


Un număr de 96 de organizații membre ale Platformei Naționale din Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic solicită demisia Avocatului Poporului, Natalia Moloșag, după ce și-a luat în calitate de consilier o persoană condamnată anterior la patru ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetism.

Este vorba de Dumitru Godorog, care în ultima perioadă a apărut la mai multe evenimente publice alături de Moloșag, cea care i-a fost anterior avocată.

CITIȚI și DOC // Avocatul Poporului, Natalia Moloșag, în centrul unui SCANDAL de proporții. Aceasta ar fi „consiliată” de un bărbat condamnat pentru PROXENETISM. „Solicităm DEMISIA doamnei Moloșag”

„Organizațiile membre ale Platformei Naționale din Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic se arată extrem de îngrijorate de situația descrisă de unele surse media privind încălcările admise de către Avocata Poporului. În acest context, cerem în regim de urgență explicații publice din partea Avocatei Poporului privind statutul cetățeanului Dumitru Godorog în cadrul instituției, implicarea acestuia în activitățile instituției, prezența unor potențiale conflicte de interese, abuz în serviciu și gestionare necorespunzătoare a patrimoniului instituției.

În același timp, solicităm structurilor competente să investigheze circumstanțele apărute în presă. În cazul în care informațiile descrise în presă se confirmă, cerem Avocatei Poporului Natalia Moloșag să-și prezinte imediat și necondiționat demisia, deoarece prejudiciile aduse instituției Avocatul Poporului sunt incomensurabile”, se arată în declarația organizațiilor membre ale Platformei Naționale din Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md