08:15:56 17.02.2020
 
Stiri

Oamenii de afaceri din România au investit peste 120 de MILIOANE de euro în R. Moldova și au creat mii de locuri de muncă

Economie 28.01.2020 13:10 Vizualizări755 Autor: Ziarul National
Oamenii de afaceri din România au investit peste 120 de MILIOANE de euro în R. Moldova și au creat mii de locuri de muncă


Oamenii de afaceri din România au făcut, în ultimii doi ani, investiții de peste 120 de milioane de euro în R. Moldova și au creat peste opt mii de locuri de muncă.

Cifrele sunt prezentate de Ambasada României la Chișinău, la doi ani de la înființarea Asociaţiei Investitorilor din România în Republica Moldova, care a ajuns deja la o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de euro și peste 30 de membri.

„România este ţară europeană care, la rândul ei, a fost nevoită să se adapteze la rigorile europene, la competitivitatea europeană și venim cu aceste cunoştinţe în R. Moldova, le împărtăşim cu mare drag. Mă bucur să observ că din ce în ce mai multe produse din România şi UE sunt prezente pe rafturile din Republica Moldova, din ce în ce mai multe tehnologii sunt aplicate aici. Certificatul CE este, în momentul de faţă, un cel mai înalt standart din lume”, a declarat recent Dan Nuțiu, preşedintele Asociaţiei Investitorilor din România, la TVR Moldova.

Menționăm că România este principalul partener comercial al R. Moldova. Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, în perioada lunilor ianuarie-noiembrie 2019, R. Moldova a exportat cele mai multe produse, în valoare de peste 711 milioane de dolari, în România, iar de peste Prut am importat mărfuri în sumă de aproape 770 de milioane de dolari.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Felix Alex 30.01.2020 16:35

Aveți nevoie de bani pentru proiect, afaceri, impozite, facturi și multe altele alte motive, împrumuturile noastre sunt simple și ieftine, contactți-ne astăzi. împrumutul de care aveți nevoie, putem aranja orice împrumut, care va corespunde dvs. buget, cu 3% rat dobânzii, răspundeți accumulates prin e-mail: Felixalexinvestment22@gmail.com

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

10.02.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Candidatul comun al ...

07.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cealdonii moldoveni ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md