04:37:02 06.03.2021
 
Stiri

O familie din Drochia a primit în dar o casă din partea Mitropoliei Basarabiei și PUN

Actualitate 22.02.2021 17:04 Vizualizări571 Autor: Ziarul National
O familie din Drochia a primit în dar o casă din partea Mitropoliei Basarabiei și PUN


Familia Cuzub din comuna Cotova, raionul Drochia, are acum un acoperiș deasupra capului, datorită mobilizării unor oameni de bună credință. Svetlana Cuzub împreună cu copiii săi Ioana şi Ilie se aflau într-o situație existențială critică.

Istoria lor i-a sensibilizat pe mai mulți reprezentanți ai Partidului Unității Naționale (PUN), pe susținători ai PUN din România şi ai Mitropoliei Basarabiei, iar împreună s-au mobilizat și au procurat o casă pentru a-i face fericiți și a le oferi condiții bune de trai.

„Duminică a fost cea mai minunată zi pentru familia Cuzub, care au purtat ani de zile în suflet speranța că visele li se vor implini. Mamei și copiilor li s-a împlinit visul de a avea o căsuță dotată cu baie, bucătărie, toate cele necesare conform necesităților”, transmite PUN prin intermediul unui comunicat.

În acest sens, PUN ține să menționeze numele celor care au contribuit la îndeplinirea visului familiei Cuzub: CLICK-COM SRL, Directorul Nicolae Chistruga, care a ajutat familia cu brichete pentru foc și vor amenaja baia în locuință, Daniel Diaconu a dăruit un boiler pentru apă caldă, Echipa Ceramall.md le-au expediat tot necesarul pentru baie, Complast-Montaj SRL, Ion Ciuntu și Nicolae Curecheru au schimbat ferestrele și ușa casei, Nati Hîrbu a contribuit în acest caz cu donarea draperiilor pentru locuință, iar familia Olga Nedelciuc cu o canapea. Familia Angela Bucătaru a contribuit cu produse de igienă, familia Sacenco cu ajutor financiar, iar familia Balea cu produse alimentare, RafiDecor împreună cu Bizgu Igor au dăruit familiei tapete pentru toată casa, iar directorul TECHNOLAND, Gheorghe Botnaru, a donat un frigider.
Susținere a venit și din partea preoților Sergiu Marițoi, parohul bisericii din satul Climăuți r. Dondușeni, preotului Sorin Huluta parohul bisericii „Sfinții Martiri Brîncoveni” din orașul Soroca, preotului bisericii Adormirea Maicii Domnului, Grigoraș Elisei din s. Cotova.

Deschide.md
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.03.2021 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // Calea constituțional...

01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md