06:31:59 25.09.2021
Stiri

Natalia Gavrilița anunță OBIECTIVELE Guvernului: „Printre prioritățile imediate se numără gestionarea eficientă a crizei sanitare, demararea reformei justiției și pachetului anticorupție, dar și creșterea VENITURILOR populației”

Actualitate 03.08.2021 18:13 Vizualizări1766 Autor: Ziarul National
Natalia Gavrilița anunță OBIECTIVELE Guvernului: „Printre prioritățile imediate se numără gestionarea eficientă a crizei sanitare, demararea reformei justiției și pachetului anticorupție, dar și creșterea VENITURILOR populației”


Premierul desemnat Natalia Gavrilița susține că Guvernul său va avea câteva priorități imediate, printre care se numără demararea reformei justiției, dar și creșterea veniturilor populației R. Moldova.

„Am depus la secretariatul Parlamentului programul de guvernare și lista miniștrilor în viitorul cabinet. Programul „Moldova vremurilor bune” stabilește un șir de obiective de dezvoltare, structurate pe mai multe domenii strategice, inclusiv economie, protecție socială, educație, infrastructură, anticorupție, justiție, cultură.

CITIȚI și OFICIAL // Cabinetul Gavriliță cu 15 miniștri și vicepremieri: Premierul desemnat a prezentat componența viitorului Guvern

Printre prioritățile imediate anunțate de Guvern se numără gestionarea eficientă a crizei sanitare cauzate de pandemia de COVID-19; demararea reformei justiției și pachetului anticorupție; creșterea veniturilor populației și protecția socială a grupurilor vulnerabile, dar și restabilirea finanțării externe”, a menționat Gavrilița.

Citește și: PE SCURT // Ce reprezintă fiecare membru propus în Guvernul Gavrilița

Imediat după învestirea Guvernului, lucru care s-ar putea întâmpla până la finele acestei săptămâni, programul de guvernare va fi supus consultărilor publice în vederea elaborării planurilor de acțiune pe fiecare domeniu de guvernare, a dat asigurări premierul desemnat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ce înseamnă pentru „...

20.09.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apatia transnistrean...

17.09.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema Maiei Sandu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Maia Sandu trebuie să plece la Moscova pentru a-l ruga pe Vladimir Putin să vândă gaze mai ieftine Republicii Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md