09:00:31 01.06.2020
 
Stiri

Mobilizare MAXIMĂ a vameșilor și polițiștilor de frontieră din R. Moldova și România, pentru fluidizarea traficului în perioada Sărbătorilor Pascale

Social 23.04.2019 19:13 Vizualizări763 Autor: Ziarul National
Mobilizare MAXIMĂ a vameșilor și polițiștilor de frontieră din R. Moldova și România, pentru fluidizarea traficului în perioada Sărbătorilor Pascale


Fie că cetățenii revin acasă de Paște, fie că pleacă în vacanță, traficul la frontiera moldo-română în perioada Sărbătorilor Pascale este extrem de aglomerat în firecare an.

Pentru a gestiona eficient fluxul sporit de automobile la vamă, directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, și șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, au mers astăzi la Leușeni, pentru a verifica, împreună cu reprezentanții autorităților vamale și de frontieră din România, cât de pregătiți sunt inspectorii din cel mai solicitat post de trecere a frontierei.

Oficialii au discutat despre parteneriatul de colaborare și planul de acțiuni privind aplicarea celor mai eficiente măsuri de fluidizare a traficului transfrontalier, menite să simplifice procedurile de control atât al documentelor de călătorie, cât și al bagajelor personale transportate.Printre măsuri se numără suplinirea numărului de personal și a echipamentelor de verificare, utilizarea tuturor arterelor de control, indiferent de sensul de traversare, precum și implicarea șefilor posturilor vamale și a adjuncților acestora în procesul de perfectare.

Menționăm că, în perioada Sărbătorilor Pascale de anul trecut, fluxul transfrontalier al unităților de transport a depășit cu 20% media înregistrată în celelalte perioade ale anului.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md