00:15:04 15.12.2019
 
Stiri

Liberalul Ghimpu, DESFIINȚAT de Năstase, pe care l-a invitat la dialog: „Oamenii îl URĂSC mai mult decât pe Roșca”

Alegeri 2018 02.11.2018 11:20 Vizualizări3504 Autor: Ziarul National
Liberalul Ghimpu, DESFIINȚAT de Năstase, pe care l-a invitat la dialog: „Oamenii îl URĂSC mai mult decât pe Roșca”

Președintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, nici nu vrea să audă de propunerea liberalului Mihai Ghimpu, care a îndemnat partidele de opoziție, inclusiv PAS, PPDA și PLDM, să se așeze la masa negocierilor cu PL și să-și coordoneze candidații în cele 51 de circumscripții electorale.

„Suntem deschiși pentru toți oamenii de bună credință, dar printre ei Ghimpu nu se înscrie. Oamenii îl urăsc mai mult pe Ghimpu decât pe Roșca. Pentru că i-a trădat, iar eu cum să coalizez cu un individ care a trădat?”, a întrebat Năstase, în cadrul unei emisiuni la „Jurnal TV”.

Totuși, Năstase a subliniat că deja discută cu oameni din cadrul PL și aceștia ar putea face parte din Blocul electoral „ACUM”, format de PPDA și PAS.

Amintim că Mihai Ghimpu i-a îndemnat ieri pe Maia Sandu și Andrei Năstase să accepte discuțiile privind coordonarea acțiunilor în ceea ce privește desemnarea candidaților comuni în circumscripțiile electorale.

„Dacă nu ne unim, atunci în circumscripții vor câștiga PD și PSRM. Eu propun ca într-o circumscripție să fie susținut candidatul nostru, iar în alta – candidatul lor. Eu am sunat-o pe Maia Sandu ca să vorbesc despre asta, dar nu mi-a răspuns”, a menționat acesta.

În același timp, șeful PL refuză să treacă filtrul de integritate convenit de PAS și PPDA și nu le va permite nici reprezentanților PL să facă acest lucru.„Eu să trec integritatea la Maia Sandu? Să se filtreze cu cine vrea, numai nu cu mine. Asta e o rușine, trebuie să ai obraz. Ce înseamnă filtru? Niciun candidat al PL nu va trece filtrul ei, noi nu suntem o șaică pe care Maia Sandu să-o treacă prin strungă. Să și-i treacă pe ai”, a subliniat liberalul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Dragos 02.11.2018 12:54

Mos Ghimpoaca balega de vaca care l-a facut pe VlAdolf Gorgonovici stapan absolut vrea sa castige fara prea mult efort, lipit ca marca de PAS si PPDA. Ghimpotent e pe nasalie!

Polilogu 04.11.2018 20:22

OK, Ghimpu a trădat electortul căruia i-a promis si incă îi promite RE ÎNTREGIREA ROMANIEI ! TU , pe cine trădezi , neicusorule ? Ce promiti electotratului altceva decât TRADAREA ROMANIEI ? ACUZI; ACUZI ! DAR CE ANUME ACUZI ? FAPTUL CĂ CERE PE FAȚĂ ,INSISTENT si RASPICAT INTREGIREA ROMâNIEI ?! TU NU AI CURAJUL SI CINSTEA SUFLETULUI SĂ CERI PUBLIC, HOTĂRÎT SI PÂNĂ LA CAPĂT ACEST LUCRU !! Nu te ascunde după deget ! ESTI TOT ANTIROMÂN ABJECT !

Vasile Stroiu 04.11.2018 23:00

Mihai Ghimpu a distrus Partidul Liberal!!!!!!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.12.2019 12:34 Ziarul National Victor Chirilă // „Politica externă e...

13.12.2019 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Eu, Filimon Boghiu…”

09.12.2019 13:40 Ziarul National Victor Chirilă // Lașitate, inconsecv...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md