06:38:06 16.07.2024
Stiri

Dodon PLEACĂ // JOC interactiv cu președintele Dodon, lansat de „Pro Moldova”: Șeful statului colectează „KULIOACE”. Formațiunea lui Candu va aduna semnături pentru REVOCAREA din funcție a președintelui

Actualitate 06.07.2020 13:24 Vizualizări2393 Autor: Ziarul National
Dodon PLEACĂ // JOC interactiv cu președintele Dodon, lansat de „Pro Moldova”: Șeful statului colectează „KULIOACE”. Formațiunea lui Candu va aduna semnături pentru REVOCAREA din funcție a președintelui


Partidul „Pro Moldova” a lansat astăzi site-ul.pleacă.com, prin care cetățenii sunt îndemnați să semneze o petiție împotriva președintelui Igor Dodon. De asemenea, „Pro Moldova” va împânzi toată R. Moldova cu corturi, unde va colecta semnături pentru revocarea din funcție a președintelui Dodon.

Potrivit liderului „Pro Moldova”, Andrian Candu, președintele Dodon trebuie să plece, deoarece ar fi direct responsabil pentru sărăcia, corupția și abuzurile din R. Moldova. De asemenea, șeful statului este acuzat că „a provocat o criză morală și economică fără precedent în R. Moldova, prin discreditarea instituțiilor statului, a sistemului politic și plasarea propriei persoane și a tovarășilor săi deasupra legii”.

„Igor Dodon a fost implicat și a promovat corupția prin comportamentul și atitudinea sa, fiind suspectat de implicare în luarea de mită și finanțarea ilegală a Partidului Socialiștilor. Igor Dodon și-a asumat abuziv și neconstituțional gestionarea crizei sanitare, fapt ce a dus în urma acțiunilor întârziate, nesăbuite și incompetente la mii de morți și infectați în toată țara. Igor Dodon și-a subordonat Guvernul și Parlamentul care funcționează în interesul personal al lui Dodon, acestea fiind excluse din procesul de luare a deciziilor. Igor Dodon a dus R. Moldova în izolare internațională și a deraiat de la cursul european de integrare a țării. Igor Dodon a stopat reforma justiției, a declanșat cheltuieli neprioritare pentru perioada de epidemie pentru a câștiga dividende politice, în timp ce sute de mii de oameni au fost lăsați în voia sorții după ce au pierdut locurile de muncă și/sau afacerile. Igor Dodon a trădat țara și poporul prin multiplele demonstrații de vasalitate față de alt stat și prin acțiunile de corupție probate în fața întregii țări prin imagini video și tentative de aprobare a unor acorduri controversate. Igor Dodon amenință cu răfuială fizică, elimină și șantajează pe oricine se opune dictaturii sale.Igor Dodon este trădător, mincinos, laș”, se mai arată în textul propus de „Pro Moldova” pentru a fi semnat de cetățeni.

Formațiunea lui Candu a lansat și un joc cu Igor Dodon în rol principal. Astfel, cei care vor juca acest joc îl vor ajuta pe șeful statului să colecteze „kulioace”, iar ulterior să-l „fugărească” din funcție.
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md