16:48:57 29.11.2023
Stiri

Interpretul Ion Suruceanu, în stare GRAVĂ: A fost preluat de la Chișinău cu un avion privat și transportat, la solicitarea familiei, la o clinică din Germania

Actualitate 17.11.2023 15:13 Vizualizări2822 Autor: Ziarul National
Interpretul Ion Suruceanu, în stare GRAVĂ: A fost preluat de la Chișinău cu un avion privat și transportat, la solicitarea familiei, la o clinică din Germania Facebook


Starea de sănătate a interpretului Ion Suruceanu este gravă, iar familia a decis să-l transporte cu avionul la o clinică din Germania.

Ion Suruceanu a ajuns la Spitalul Clinic Republican (SCR) „Timofei Moșneaga” la începutul lunii noiembrie curent și a fost internat în Secția reanimare cu pneumonie.

Vineri, 17 noiembrie, acesta a fost preluat de un avion și acum se îndreaptă spre Germania.„Confirmăm că a avut loc procedura de preluare a pacientului din partea specialiștilor de la o clinică medicală din Germania. Pacientul a ajuns cu succes în avion. Acesta deja a decolat”, ne-au declarat reprezentanții Serviciului de presă de la SCR „Timofei Moșneaga”.

Aceleași surse ne-au spus că interpretul este transferat în Germania „la cererea familiei”, dar nu ne-au putut oferi mai multe detalii despre starea de sănătate a îndrăgitului interpret de muzică ușoară.

Menționăm că, în ultimele zile, colegii de breaslă ai artistului au scris mai multe mesaje de susținere pe rețelele de socializare.

Ion Suruceanu are 74 de ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md