08:34:47 23.09.2017
Stiri

INCREDIBIL // Simţea o durere în partea stângă şi s-a dus la medic. După ecografie, medicul a exclamat: E un MONSTRU!

Știri 09.09.2017 17:30 Vizualizări2182 Autor: Ziarul National
INCREDIBIL // Simţea o durere în partea stângă şi s-a dus la medic. După ecografie, medicul a exclamat: E un MONSTRU! Sursa: realitatea.net

Un bărbat de 64 de ani a fost nevoit să se opereze după ce medicii au descoperit, în urma unei ecografii, o piatră în vezica urinară care avea dimensiunea unui ou de struţ, scrie sciencealert.com. Când au văzut ecografia, medicii i-au spus că în el nu se află o piatră normală, ci un adevărat monstru.

Bărbatul avea dureri în partea stângă şi probleme cu urinarea, aşa că a mers la camera de urgenţă din cadrul St Mary Medical Center din Long Beach.

În urma unei ecografii, medicii au găsit „monstrul”: o piatră în vezica urinară care cântărea 770 de grame şi avea un diametru de 9,5 cm.

Pietrele vezicii urinare, care nu trebuie confundate cu pietrele la rinichi, sunt de obicei cauzate de inflamația vezicii urinare. Aceasta se întâmplă atunci când corpul este deshidratat sau urina este prea concentrată şi formează cristale în vezică. În timp, acestea se acumulează, formând o piatră.

Potrivit Guinness World Records, cea mai mare piatră de vezică urinară a fost îndepărtată de la un pacient de 62 de ani la o clinică din Brazilia şi cântărea 1,9 kg.

Sursa: realitatea.net

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md