03:48:09 24.09.2018
 
Stiri

O femeie a fost TÂRÂTĂ pe peron în metroul de la Roma, după ce geanta ei a rămas prinsă între ușile trenului

Știri 18.07.2017 15:02 Vizualizări770 Autor: Ziarul National
O femeie a fost TÂRÂTĂ pe peron în metroul de la Roma, după ce geanta ei a rămas prinsă între ușile trenului Sursa: digi24.ro

O femeie a fost târâtă pe peronul metroului din Roma, după ce geanta sa a rămas prinsă între ușile metroului. Întâmplarea a ridicat noi semne de întrebare asupra măsurilor de siguranță ale trenurilor, relatează BBC News.

În imaginile surprinse de camerele de vedere, se vede cum Natalia Garkovici, în vârstă de 43 de ani, vrea să urce în metrou, dar se răzgândește cu câteva secunde ca ușile să se închidă. Bareta genții sale rămâne însă prinsă între uși, iar senzorii nu detectează prezența femeii, așa că metroul se pune în mișcare.

Filmarea îl arată și pe Gianluca Tonelli, conductorul metroului, care își mânca liniștit prânzul, înainte să pornească trenul și să plece din stație, fără să observe femeia.

Garkovici a ajuns la terapie intensivă după ce a fost târâtă de metrou pe toată suprafața peronului. Femeia de origine bielarusă s-a ales cu mai multe oase rupte, dar se simte mai bine după incidentul care a avut loc pe 12 iulie, la stația de metrou Termini.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost făcute abia acum publice, iar în presa italiană au apărut informații și că pasagerii care au observat incidentul au tras mai multe frâne de alarmă, însă fără niciun rezultat.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md