00:03:31 02.08.2025
Stiri

GREŞEALA pe care o fac toate gospodinele când fierb fasole

Social 27.08.2016 18:33 Vizualizări3095
GREŞEALA pe care o fac toate gospodinele când fierb fasole Sursa: bzt.ro

Amanda Rose, psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale.


Leguminoasele – fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienţilor.

Iată cum trebuie preparată fasolea:

- Combinaţi apa clocotită cu apa filtrată şi turnaţi peste fasole până acoperiţi complet boabele. Faceţi asta cu o zi înainte de a găti propriu-zis fasolea şi puneţi vasul într-un loc cald.

- Păstraţi apă fierbinte într-un termos şi pe măsură ce boabele absorb apa, completaţi din nou până sunt acoperite complet.

Sursa: bzt.ro

Autor:
Top stiri

Sondaj
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte