16:02:15 23.05.2024
Stiri

FOTO // Zeci de cetățeni și aleși locali din Cimișlia, în sprijinul PNL la alegerile europarlamentare. Adrian Dupu: „PNL va fi la fel vocal și consecvent în susținerea R. Moldova în Parlamentul European”

Actualitate 20.04.2024 17:19 Vizualizări935 Autor: ZiarulNational
FOTO // Zeci de cetățeni și aleși locali din Cimișlia, în sprijinul PNL la alegerile europarlamentare. Adrian Dupu: „PNL va fi la fel vocal și consecvent în susținerea R. Moldova în Parlamentul European”


Zeci de cetățeni și aleși locali din Cimișlia, în frunte cu primarul orașului, Sergiu Andronachi, s-au adunat astăzi pentru a discuta cu preşedintele PNL Diaspora R. Moldova, Adrian Dupu, şi cu Anatolie Dimitriu despre importanța alegerilor europarlamentare pentru viitorul european al R. Moldova.

„Partidul Naţional Liberal a fost mereu un susținător al integrării europene și dezvoltării R. Moldova. Atât președintele PNL Nicolae Ciucă, cât și europarlamentarii PNL au fost și sunt pe deplin angajați în acest demers”, a menționat Adrian Dupu.

Susținerea primarilor PNL pentru comunitățile din stânga Prutului este simțită și văzută în fiecare localitate înfrățită cu o primărie din România, au recunoscut participanții la întâlnirea cu secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova.

În viitorul Parlament European PNL va fi la fel vocal și consecvent în susținerea R. Moldova, a dat asigurări Adrian Dupu, cu referire la alegerile din 9 iunie curent.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md