07:41:10 19.08.2019
 
Stiri

FOTO // Un specialist IT comentează cazul telefonului deputatului Perciun care ar fi ajuns la sediul PD. Acesta sugerează că datele pot fi TRUCATE și a demonstrat cum se face asta. Reacția deputatului PAS

Alegeri 2018 24.05.2019 15:25 Vizualizări1694 Autor: Ziarul National
FOTO // Un specialist IT comentează cazul telefonului deputatului Perciun care ar fi ajuns la sediul PD. Acesta sugerează că datele pot fi TRUCATE și a demonstrat cum se face asta. Reacția deputatului PAS facebook

Specialistul IT Pavel Ciorici, care este stabilit actualmente în Olanda, a comentat întâmplarea de ieri cu telefonul deputatului PAS, Dan Perciun, care ar fi fost furat în timpul protestului din fața Guvernului, iar pentru puțin timp ar fi ajuns la sediul central al Partidului Democrat (PD).

Ciorici sugerează că în timeline-ul de pe Google, la care a făcut referire Dan Perciun, poți adăuga ușor orice locație.

Ca să fie mai convingător, Pavel Ciorici a plasat pe Facebook o imagine cum poate cineva de la o distanță de peste 1 800 de km de Chișinău să ajungă în 17 minute la sediul central al PD. „Băieți, serios, asta nu e Photoshop.. Bicicleta mea a ajuns astăzi întâmplător la sediul PD... sau despre cât de ușor poți adăuga singur orice locație în timeline-ul tău”, a scris acesta.

Deputatul Dan Perciun i-a dat dreptate lui Ciorici, dar a făcut o precizare: „Poți, într-adevăr. Dacă ești rău intenționat”.

„Mi s-a creat impresia că anumite detalii nu le-ai inclus în întâmplarea de astăzi, de asta și am reacționat în acest mod. Sau totul e într-adevăr așa cum ai relatat?”, a replicat Ciorici.

„E așa cum am relatat. Dacă anumite detalii nu sunt clare, pot să mai detaliez”, a răspuns Perciun.Prietenii tăi merită să știe ASTA!Aurel 24.05.2019 15:59

Niște măgari ieftini care trebuie trași în țeapă pentru așa minciuni.

Ion 24.05.2019 16:25

Si fara sa fii mare specialist ca un simplu user poti intalege ca astia duc de nas lumea.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md