12:54:16 03.10.2023
Stiri

FOTO // Șefa Procuraturii Anticorupție și directorul CNA, surprinși pe Aeroportul Internațional Chișinău. Unde au plecat cei doi oficiali responsabili inclusiv de RECUPERAREA activelor infracționale

Actualitate 26.09.2022 15:59 Vizualizări5435 Autor: Ziarul National
FOTO // Șefa Procuraturii Anticorupție și directorul CNA, surprinși pe Aeroportul Internațional Chișinău. Unde au plecat cei doi oficiali responsabili inclusiv de RECUPERAREA activelor infracționale Telegram


Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, și directorul Centrului Național Anticorupție (CNA), Iulian Rusu, surprinși în această dimineață la Aeroportul Internațional Chișinău, s-au deplasat la Madrid, Spania, într-o vizită de studiu la subiectul recuperării bunurilor infracționale. Din delegație mai fac parte șeful Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale, Serghei Carapunarlî, dar și alți angajați ai instituțiilor de drept.

Potrivit agendei, delegația R. Moldova se va întâlni cu reprezentanții Oficiului de Recuperare a Bunurilor Infracționale (CITCO) de la Madrid, care vor face o prezentare a modelelor de investigații financiare paralele, operate de către oficiul lor, precum și de gestionare a activelor.

De asemenea, vor fi abordate subiectele optimizării valorii bunurilor, cooperarea internațională și cea cu instanțele de judecată și organele de urmărire penală.

În perioada aflării în Spania, vor avea loc întrevederi cu unitățile operative ale poliției, dar și cu unitatea de investigații financiare din Spania la subiectul combaterii spălării banilor. La fel, vor avea loc întâlniri cu reprezentanți ai procuraturii pentru a discuta cooperarea și practicile în domeniu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md