09:39:23 04.12.2022
Stiri

FOTO // Șefa Procuraturii Anticorupție și directorul CNA, surprinși pe Aeroportul Internațional Chișinău. Unde au plecat cei doi oficiali responsabili inclusiv de RECUPERAREA activelor infracționale

Actualitate 26.09.2022 15:59 Vizualizări5228 Autor: Ziarul National
FOTO // Șefa Procuraturii Anticorupție și directorul CNA, surprinși pe Aeroportul Internațional Chișinău. Unde au plecat cei doi oficiali responsabili inclusiv de RECUPERAREA activelor infracționale Telegram


Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, și directorul Centrului Național Anticorupție (CNA), Iulian Rusu, surprinși în această dimineață la Aeroportul Internațional Chișinău, s-au deplasat la Madrid, Spania, într-o vizită de studiu la subiectul recuperării bunurilor infracționale. Din delegație mai fac parte șeful Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale, Serghei Carapunarlî, dar și alți angajați ai instituțiilor de drept.

Potrivit agendei, delegația R. Moldova se va întâlni cu reprezentanții Oficiului de Recuperare a Bunurilor Infracționale (CITCO) de la Madrid, care vor face o prezentare a modelelor de investigații financiare paralele, operate de către oficiul lor, precum și de gestionare a activelor.

De asemenea, vor fi abordate subiectele optimizării valorii bunurilor, cooperarea internațională și cea cu instanțele de judecată și organele de urmărire penală.

În perioada aflării în Spania, vor avea loc întrevederi cu unitățile operative ale poliției, dar și cu unitatea de investigații financiare din Spania la subiectul combaterii spălării banilor. La fel, vor avea loc întâlniri cu reprezentanți ai procuraturii pentru a discuta cooperarea și practicile în domeniu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md