00:52:03 05.12.2020
 
Stiri

FOTO // La doar o săptămână de la preluarea mandatului, Marina Tauber a început lucrările de iluminare stradală în satul Lopatna

Partide/Comunicate 07.06.2018 12:30 Vizualizări2063 Autor: Ziarul National
FOTO // La doar o săptămână de la preluarea mandatului, Marina Tauber a început lucrările de iluminare stradală în satul Lopatna


„Realizarea programului primarului de Jora de Mijloc, Marina Tauber, și, respectiv, transformarea comunei într-o localitate model pentru R. Moldova a început cu acțiuni concrete chiar din prima săptămână de la preluarea mandatului. În cel mai scurt timp, locuitorii satului Lopatna, parte componentă a comunei Jora de Mijloc, vor avea străzile iluminate ca într-o localitate modernă europeană”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

Potrivit proiectului, la Lopatna vor fi instalate peste 100 de lămpi de tip LED, econome, și vor fi înlocuite 4 km de cablu.

Primarul Marina Tauber a inspectat desfășurarea lucrărilor și a dat asigurări că propunerile venite de la cetățeni în campania electorală vor fi soluționate și fiecare proiect va fi realizat pas cu pas. „Eu nu vreau să urmez exemplul celor care promit marea și sarea în campania electorală, dar de care uită imediat după ce obțin mandatul. Am promis lucruri reale, care pot fi realizate de un ales local. Și nu voi ceda până când nu voi realiza tot ce mi-am pus în plan”, a spus Tauber.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a câștigat din primul tur, obținând peste 60% din voturi, Primăria comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei. Rezultatele alegerilor au fost contestate de PAS, dar Judecătoria Orhei, iar ulterior Curtea de Apel Chișinău nu au identificat motive de anulare a scrutinului. La sediile celor două instanțe de judecată la care au fost examinate demersurile PAS, sute de locuitori din toate cele patru sate ale comunei Jora de Mijloc au organizat acțiuni de protest. Omenii au cerut recunoașterea imediată a rezultatelor alegerilor și să i se permită Marinei Tauber să-și îndeplinească programul electoral.

Marina Tauber a promis în campania electorală că va moderniza infrastructura locală, inclusiv să repare capital drumurile, să instaleze un sistem modern de iluminare stradal, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia Jorei de Mijloc. Atunci Tauber a dat asigurări că Jora de Mijloc „va deveni în decurs de un an o localitate model pentru R. Moldova”. Promisiunea a fost garantată de liderul formațiunii, primarul de Orhei, Ilan Șor, se mai arată în comunicatul de presă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Mihai 08.06.2018 23:26

Din care bani se fac lucrarile?

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // De la binom la trinom

30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md