FOTO // EXPERIMENT: ce se întâmplă dacă ţinem pe masă timp de 2 ani sandvişuri de la fast-food?
O chiropracticiană din Michigan a vrut să vadă ce se întâmplă cu două produse de la fast-food, dacă le lasă timp de 2 ani pe birou, descoperite.
Medicul Jaqueline Vaughn a cumpărat în anul 2013 un cheesburger de la McDonald's şi un Taco Bell cu pui.
După 2 ani, timp în care produsele au stat pe biroul femeii, mâncarea nu a făcut mucegai şi nici nu a început să miroasă urât.
De asemenea, nu au apărut viermi sau insecte care să vrea să se hrănească din aceste produse, spune asistenta Jessica Freed.
Medicul păstrează pe birou sandvişurile ca să arate pacienţilor cât de nesănătoasă este mâncarea de la fast-food, din moment ce nici viermii nu vor să o consume.
În ultimii ani au apărut multe relatări despre produsele McDonald's care nu se strică timp de ani de zile.
Conducerea reţelei de restaurant fast-food spune că explicaţia nu constă în conservanţii care ar fi adăugaţi în mâncare.
Reprezentanţii McDonald's spun că aceste alimente nu se descompun din cauza lipsei de umezeală. Prin urmare, sandvişurile se usucă înainte de a permite bacteriilor să se dezvolte pe ele.
Politicienilor să le fie interzisă simularea credinței
„Vorbiţi despre referendum!": Mesajul preşedintei Maia Sandu pentru cetățenii din diasporă care au revenit acasă de Paşte
Comandamentul SUA în Europa și Africa, exercițiu cu militarii din R. Moldova: Salturi cu parașuta şi trageri de luptă din armamentul de infanterie