07:44:51 24.09.2018
 
Stiri

FOTO // Este ÎMPOTRIVA blănurilor naturale şi a pozat complet GOALĂ

Monden 12.02.2015 18:10 Vizualizări1954 Autor: Daniela Hadei
FOTO // Este ÎMPOTRIVA blănurilor naturale şi a pozat complet GOALĂ bluecloud.com

Cunoscuta interpretă Pink a renunţat complet la haine pentru a susține o nouă campanie „PETA”, împotriva blănurilor naturale.

Prin implicarea sa, artista susține că preferă oricând goliciunea în defavoarea hainelor de blană naturală și se alătură astfel altor vedete care s-au dezbrăcat, de-a lungul anilor, în aceste campanii.

Un panou publicitar imens pe care apare Pink dezbrăcată a fost montat săptămâna această în Times Square din New York, iar campania a fost gândită astfel încât să fie lansată chiar înainte de începerea New York Fashion Week, scrie agentiadepresamondena.com.

„Mereu am simţit că animalele sunt cele mai pure spirite din lume. Nu se prefac, nu-şi ascund sentimentele şi sunt cele mai loiale creaturi. Au fost perioade în care am fost egoistă şi am purtat blănuri, recunosc asta, dar sunt mai înţeleaptă acum şi sunt complet împotriva hainelor de blană naturală. Mi-ar plăcea că toţi oamenii să ştie prin ce chinuri groaznice trec aceste biete animale de dragul modei”, a declarat Pink.

În trecut, şi alte celebrităţi precum Christy Turlington, Khloe Kardashian, Olivia Munn sau Pamela Anderson s-au dezbrăcat pentru campaniile PETA.

pink-peta

Christy-Turlington-peta
olivia-munn-peta

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md