22:49:26 10.05.2025
Stiri

FOTO // Cele mai NEOBIȘNUITE restaurante din București

Știri 05.09.2015 18:16 Vizualizări3332
FOTO // Cele mai NEOBIȘNUITE restaurante din București capital.ro

Cetățenii R. Moldova care își planifică vizite în capitala statului vecin pot să ia masă în câteva restaurante inedite, pentru a petrece timpul într-un mod cât mai plăcut.

Unul dintre restaurantele este „Bicicleta”. Acesta nu este un local de dimensiuni mari, dar este un pub care impresionează prin modul în care este amenajat. La fiecare pas îţi aduci aminte de bicicleta pe care te-ai plimbat în copilărie. Când te aşezi pe un scaun, confenţionat din şaua unei vechi biciclete, tot ce îţi mai trebuie este un ghidon şi să mergi la plimbare, scrie capital.ro.



Un alt restaurant care te poate impresiona este „Journey Pub”. De cum ai intrat găseşti nişte semne care te direcţionează spre zona pe care vrei să o alegi. Dacă vrei să comanzi o băutură sau mâncare, ospătarul îţi aşează în faţă o mică valiză din piele, în interiorul căreia descoperi meniul. Frumoasă prezentare! După ce ţi-ai luat ochii din meniu şi priveşti tavanul, poţi observa că acesta este plin cu globuri pământeşti. Ai senzaţia că trăieşti într-o atmosferă descrisă în cărţile lui Jules Verne.



Dar cel mai interesant loc în care poți lua prânzul în București este platforma „Dinner in the Sky”, la o înlăţime de 50 de metri deasupra Pieţei George Enescu. Te poți bucura de o privelişte minunată, de unde nu lipsesc Ateneul Român şi Calea Victoriei.

„Dinner in the Sky” este un eveniment-concept organizat ca o cină servită la o masă suspendată la 50 de metri deasupra pământului. Preţurile sunt următoarele: Dinner In The Sky – 650 lei/persoană, Breakfast In The Sky 350lei/persoană, Bucureștiul Interbelic – 450 lei/persoană, Theatre In The Sky – 650 lei/persoană.


Cum a apărut acest concept în România? „Dinner in the Sky a fost o întâmplare. Când am călătorie o dată cu soţia la Bruxelles am văzut un pliant cu cina în aer şi am vrut să fac şi eu aşa ceva în România”, spune Ovidiu Barbier, manager Dinner In The Sky România. De aici i-a venit ideea lui Barbier pentru a înfiinţa o afacere de nişă. A împrumutat 250.000 de euro, şi a adus în anul 2011 conceptul Dinner in the Sky şi în România.

Autor:
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

Sondaj
Credeți că lupta împotriva corupției mari va fi impulsionată prin comasarea Procuraturii Anticorupție și PCCOCS?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte