09:43:38 18.02.2020
 
Stiri

FOTO // Autoritățile din Orhei au reparat capital o nouă stradă. Echipa lui Șor promite că vor implementate toate proiectele de MODERNIZARE a localității

Partide/Comunicate 09.09.2019 13:11 Vizualizări554 Autor: Ziarul National


FOTO // Autoritățile din Orhei au reparat capital o nouă stradă. Echipa lui Șor promite că vor implementate toate proiectele de MODERNIZARE a localității

O nouă porțiune de drum din Orhei – strada S. Lazo, a fost reparată capital, în cadrul proiectului amplu de dezvoltare a infrastructurii localității, inițiat de fostul primar, Ilan Șor. Autoritățile municipale, dar și întreaga echipă a Partidului „ȘOR”, dau asigurări că toate proiectele inițiate și toate promisiunile făcute oamenilor vor fi realizate, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Orhei.

Potrivit sursei citate, la evenimentul de inaugurare a străzii reparate au venit sute de orheieni, care au întâmpinat cu aplauze, pâine și sare autoritățile locale și deputații Partidului „ȘOR”.

„Așa cum am început, așa și se va continua. Cum a început președintele Ilan Șor să construiască, cu susținerea și suportul Dvs., o să mergem înainte. Așa cum a promis liderul nostru Ilan Șor, noi ne continuăm planurile și realizăm promisiunile,ba chiar mergem mult mai înainte decât a promis și a fost inclus în programul electoral din 2015. Eu cred că împreună o să recunoaștem că Ilan Șor cu întreaga echipă a făcut foarte și foarte mult pentru municipiul Orhei”, a declarat deputata Marina Tauber.

Aceasta menționat că, deși Ilan Șor nu este fizic prezent la Orhei, el continuă proiectele sale. Marina Tauber a citit celor prezenți un mesaj din partea fostului primar, în care se menționează căOrheiul a demonstrat că „este un lider și exemplu al dezvoltării și va rămâne la fel”. Prin intermediul mesajului său, Ilan Șor i-a îndemnat pe orheieni să nu permită să fie distruse realizările obținute în ultimii patru ani. „Am făcut orașul cel mai frumos. Să nu permitem nimănui să distrugă ce a fost făcut, sau să stopeze ceea ce a fost planificat”, a transmis Șor orheienilor.

Primarul interimar al Orheiului, Diana Memeț, a recunoscut că oamenii din localitatea pe care o conduce sunt niște norocoși. „Continuăm ceea ce am început în 2015. Ne ținem de cuvânt, finalizăm proiectele. Orheiul e un oraș norocos pentru că în patru ani a fost realizat un volum de lucrări cum nu s-a mai auzit în istoria R. Moldova. Să prețuim oamenii care au făcut asta și să ținem cont că tot ei pot continua schimbările pozitive. Ce a început echipa lui Ilan Șor în 2015 trebuie continuat, deoarece doar această echipă poate face schimbarea care a început și doar împreună putem face Orheiul să arate așa cum ni-l dorim”, a spus Memeț.

De asemenea, președintele fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal, Pavel Verejanu a menționat că datorită realizărilor echipei fostului primar Ilan Șor, despre Orhei vorbește toată Moldova. „Peste tot se cunosc lucrurile făcute pentru municipiul Orhei și uneori oamenii ne privesc chiar cu o mică invidie. Ilan Șor a fost primul om care a demonstrat la o țară întreagă că așa ceva este posibil - se poate schimba viața oamenilor în bine în doar patru ani. Noi cu siguranță vom merge înainte și vom dezvolta în continuare municipiul Orhei”.

Primăria Orhei precizează că strada S. Lazo, cu o lungime de aproximativ 700 de metri, a fost reparată integral, iar lucrările au fost extinse și pe câteva porțiuni ale străzilor adiacente – V. Cupcea și Eliberării. Pentru reparația străzii S. Lazo și a celor două adiacente au fost utilizate aproximativ 500 de tone de prundiș și aproape 1.300 de tone de asfalt. Reparația străzii S. Lazo a fost una prioritară pentru administrația municipiului, deoarece aceasta face legătura dintre centru și zona Lupoaica, dar și cu satele din apropiere.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.02.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Tătucul Dodon simte ...

14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

10.02.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Candidatul comun al ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md