20:13:07 23.09.2018
 
Stiri

Focuri de ARMĂ în apropiere de Chișinău: Doi indivizi, REȚINUȚI pentru că ar fi omorât un tânăr

Social 17.05.2017 09:18 Vizualizări10960 Autor: Ziarul National
Focuri de ARMĂ în apropiere de Chișinău: Doi indivizi, REȚINUȚI pentru că ar fi omorât un tânăr

Cadavrul unui tânăr de 27 de ani din Chișinău a fost depistat, pe 7 mai curent, în fâșia forestieră de pe str. Mesager din sectorul Buiucani al capitalei, iar oamenii legii au pornit pe urma făptașilor, după ce medicii legiști au stabilit că victima fusese bătută cu bestialitate și mutilată cu un cuțit.

Ieri, polițiștii au descins în comuna Grătieşti, suburbie a capitalei, și au fost nevoiți să împuște pentru a captura doi indivizi, bănuiţi de săvârşirea acestui omor cu o deosebită cruzime. Unul dintrei ai a încercat să scape, dar a fost prins.

Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vârste de 22 şi 23 de ani, unul dintre ei fiind anterior judecat pentru jaf.

Oamenii legii susțin că bănuiţii ar fi făcut cunoștință cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică, între ei s-a iscat un conflict și i-au aplicat tânărului mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Inșii au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetaţi penal pentru omor. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să facă închisoare de la 15 până la 20 de ani sau chiar detenţie pe viaţă.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md