16:24:24 23.05.2024
Stiri

Farmecul discret al femeilor înarmate

Actualitate 10.03.2024 10:21 Vizualizări1245 Autor: Ziarul National
Farmecul discret al femeilor înarmate


Trustia, elegii politikoase

Cu prilejul zilei de 8 martie, Putin le-a îndemnat din nou pe femeile din Rusia să-și îndeplinească mai repede misiunea patriotică reproductivă: să facă minimum câte 7 - 8 copii. E important să fim cât mai mulți, a spus el, sugerând că Patria lor cu hotare care nu se termină nicăieri are nevoie de soldați care să o umple și să o lărgească sincronic pe toate direcțiile.

Din cauza crizei demografice, există riscul ca Rusia să rămână dezumflată, neextinsă, ca un balon spart, ca o gigantică bombă fără dinamită de care nu se va mai teme nimeni și o vor penetra chinezii prolifici.

Feministele care își ignoră sfidător misiunea naturală i-au replicat lui Putin să nască el însuși, dacă are nevoie de carne de tun. Femeile ruse patrioate sunt gata să realizeze marele plan demografic, dar întâmpină dificultăți mari în condițiile în care numărul masculilor reproductivi disponibili scade pe zi ce trece: o mare parte dintre ei preferă votca, manifestând dispreț erectil demonstrativ față de sexul opus (ca să nu mai vorbim despre cei care preferă să se dedice unei duble plăceri, a votcii și a vitezei - căci vorba clasicului: „cărui rus nu-i place viteza?” – sacrificându-se ca niște eroi fără cauză pe drumurile desfundate ale Patriei lor nesfârșite; aceasta l-a motivat pe Putin să le spună mamelor și soțiilor militarilor morți în războiul din Ucraina să nu-și deplângă fiii și soții, căci oricum aveau să moară de alcoolism sau în accidente rutiere), cealaltă parte cât de cât funcțională din punct de vedere copulator este trimisă carne de tun pe frontul din Ucraina.

Așa se formează un cerc vicios: e nevoie de mai mulți soldați pentru a fi trimiși la război, dar femeile sau, mai precis, femelele funcționale nu îi pot naște, fiindcă nu au cu cine, căci bărbații sau, mai precis, masculii funcționali mor ca muștele în războiul din Ucraina. Mă mir că lui Putin nu i-a venit ideea însămânțării artificiale. Sau poate i-a venit, dar e secretizată?

Acum stau și mă gândesc: Putin le-a spus femeilor militare care luptă în Ucraina că sunt „fermecătoare”. Nu ar trebui întrebați ucrainenii cât de fermecătoare este o femeie care se uită la tine prin luneta armei automate și apasă pe trăgaci când te vede mai bine?

Al vostru entimemist, aftocrator, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md