Există un templu pe Terra construit cu o tehnologie stranie, care nu se găsește niciunde pe planeta noastră
Ne adresăm, adesea, întrebarea: „Cum a putut omenirea, cu mult timp în urmă, să construiască structuri enorme?”.
Ei bine, la o astfel de întrebare, nici măcar oamenii de știință nu au răspuns.
Să ne gândim la Stonehenge sau la monumente preistorice similare, oare ce anume i-a determinat pe oameni să construiască astfel de structuri megalitice și de ce nu le mai putem construi și în zilele noastre?
De multe ori, oamenii au ajuns la concluzia că numai civilizațiile extraterestre avansate ar fi putut să stea la baza unor astfel de imensități.
Templul din Kailasa, căci despre el vorbim astăzi, este un templu indian, construit într-o singură stâncă. El reprezintă monumentul central al unui complex de 34 de temple, de la peştera Ellora din India.
Peștera din Ellora se găsește în statul indian Maharashtra.
12 dintre templele complexului arhitectural sunt budiste, două sunt jainiste, iar celelalte sunt hinduse.
În ultima categorie găsim Templul Kailasa.
Partea uimitoare a acestui templu este aceea că este realizat dintr-o singură bucată de piatră, cioplită de sus în jos!!!
Templul este unic în întreaga lume, căci în toate celelalte temple şi peşteri, stânca a fost tăiata din față și sculptată de-a lungul său şi nu de sus şi de-a latul, cum este cazul templului Kailasa.
Deci, a fost sau nu mâna omului capabilă de o astfel de inginerie în acele vremuri?
Deși arheologii cred că au găsit data, cu aproximație, a realizării acestui complex, și anume în secolul VIII, multe voci spun că este greu de crezut că oamenii acelor vremuri aveau cunoștințe atât de avansate și instrumente tehnice așa de performante încât, cioplind muntele de sus în jos, să obțină o astfel de capodoperă, desăvârșită din punct de vedere arhitectural, de o complexitate uluitoare.
Până va elucida cineva acest mister, vă lăsăm cu încă o imagine a acestui Templu!
Un muncitor a căzut în groapa șantierului, la Ciocana
Intenționa să ajungă în Europa, tranzitând ilegal Republica Moldova: Un ucrainean a fost reținut de către polițiștii de frontieră
Profirie Skramtai, un cunoscut dirijor din R. Moldova și fost conducător al Corului „Doina”, s-a stins din viață în Lituania