09:13:08 23.07.2019
 
Stiri

Efes Moldova: acum în elita mondială a producătorilor de bere

Advertising 12.06.2015 16:37 Vizualizări4624 Autor: Galina Munteanu
Efes Moldova: acum în elita mondială a producătorilor de bere

Trei produse Efes Moldova - berile Chișinău Blondă, Chișinău Brună și Radler - au făcut senzație la cel mai prestigios Concurs Internațional de Calitate „Monde Selection”. Pentru prima dată în istoria berii din Republica Moldova, care numără mai bine de 130 de ani, trei beri se întorc acasă cu trei medalii de aur.

Acesta este un eveniment fără precedent pentru țara noastră, pentru industria locală de bere și pentru companie. Onoarea aprecierii mondiale a produselor Efes Moldova nu este doar o onoare mondiala pentru producător, produsele și angajații săi, este o recunoaștere mondială a industriei moldovenești de bere. Acum putem spune cu mândrie că, grație berii Chișinău Blondă, Chișinău Brună și Radler, R. Moldova a intrat în elita mondială a producătorilor de bere apreciați pentru calitate și gust deosebit. Acum, țara noastră poate adăuga în lista produselor care îi duc faima în lume și berea, putând afirma cu mândrie că la noi se produce bere premiată cu aurul „Monde Selection”.

„Suntem mândri pentru Moldova și brandul Chișinău și onorați în calitate de berari să primim cea mai înaltă distincție globală care recunoaște calitatea berii noastre”, a menționat Daniel Bărbulescu, Director de Marketing Efes Moldova, în cadrul ceremoniei de premiere care a avut loc la Lisabona. „Am participat la acest Campionat Mondial cu trei produse și toate acestea au obținut Aurul pentru Calitate în categoriile lor. Este un eveniment unic pentru țara noastră și pentru industria locală de bere, iar pentru Efes Moldova aceste medalii sunt cel mai important certificat al calității mondiale a berilor sale. Acest rezultat a fost posibil grație tuturor moldovenilor, celor mai exigenți consumatori ai noștri, pe care i-am ascultat cu atenție atunci când am creat produsele noastre și, desigur, el se datorează eforturilor tuturor angajaților Efes Moldova, care au jucat, fiecare în parte, rolul său important în crearea și dezvoltarea acestor minunate produse, care au surprins o lume întreagă și au dat clasă chiar și producătorilor din țările cu tradiții mult mai vechi în ale berăritului”.

„Monde Selection” este un concurs organizat de Institutul Internațional pentru Selectarea Calității, fondat în 1961 la Bruxelles. La competiția din 2015 au participat peste 3 000 de produse din 80 de țări de pe toate continentele. Juriul acestei prestigioase competiții este format din 70 de membri independenți din diferite domenii ale industriei, profesori universitari și degustători autorizați internaționali.

Produsele participante la „Monde Selection” sunt evaluate pe mai multe criterii de calitate, care se efectuează prin analize complexe ale parametrilor tehnici și de inofensivitate, prin degustare și prin aprecierea atractivității ambalajului și reprezentarea artistică a acestuia.

„Aceste distincții au fost posibile doar grație eforturilor noastre permanente în dezvoltarea calității”, a precizat Gokce Yanasmayan, directorul General Efes Moldova. „Noi investim permanent în calitatea produselor, în calitatea serviciilor oferite clienților noștri, dar și în calitatea personalului. Toate împreună aceste activități ne-au adus un rezultat excepțional, dar previzibil pentru noi. Pentru că ambiția noastră este să oferim consumatorilor din R. Moldova un produs de calitate mondială, produs aici, acasă, de cei mai talentați berari locali și, deja putem spune aceasta cu certitudine, din cel mai bun orz local. O bere care poartă numele capitalei țării noastre și care se simte Inima Moldovei poate fi numai așa – una perfectă”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Cazul moldovenesc”

19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md