00:12:50 16.07.2019
 
Stiri

Compania „Rogob”: „Nu suntem afiliați politic”

Advertising 06.11.2015 14:44 Vizualizări5734 Autor: Ziarul National
Compania „Rogob”: „Nu suntem afiliați politic”

DECLARAȚIE

Compania noastră este supusă unui șir de zvonuri pe care le-am ignorat o perioadă, în speranța că activitatea și comportamentul nostru pe piață vor fi mai grăitoare.

Descoperim cu stupoare că zvonurile sunt prezentate drept informații și sunt promovate insistent prin intermediul mass-media, aducându-ne serioase prejudicii de imagine. Nu știm cine este interesat să promoveze minciuni despre FPC „Rogob” SRL, nu știm nici ce scopuri urmărește acest „cineva”, dezinformând opinia publică, mințind consumatorii și partenerii noștri de afaceri. Din păcate, aceste zvonuri, iar mai recent, articole din presă, au ajuns obiect de îngrijorare pentru angajați, parteneri, furnizori, finanțatori și, nu în ultimul rând, consumatori.

Iată de ce suntem deciși să clarificăm lucrurile odată pentru totdeauna și vrem ca toți cei la care ținem cel mai mult: angajați, clienți, consumatori, furnizori, finanțatori, parteneri de afaceri, să afle adevărul – confirmat de documente și cifre, într-o manieră care ne caracterizează cel mai bine ca pe o companie trend-setter și lider de piață.

Compania FPC „Rogob” SRL a fost fondată în 1997 de către Grigorie și Fevronia Roșca. Din momentul fondării și până la ora actuală, compania niciodată nu și-a schimbat proprietarii, lucru pe care îl confirmăm prin extrasele Camerei de Înregistrări de Stat (Anexa 1) și poate fi oricând verificat în registrele de stat. FPC „Rogob” SRL a fost creată ca o afacere de familie și familia rămâne una dintre valorile de bază ale acesteia.

Compania FPC „Rogob” SRL a demonstrat o creștere permanentă, lucru care a fost posibil exclusiv printr-un management chibzuit și existența unei viziuni clare asupra modului în care aceasta se va dezvolta. Pe parcursul a 18 ani, numărul de angajați a crescut de la 6 în anul fondării până la 436 în ziua de azi. Impozitele plătite spre bugetul de stat de către compania FPC „Rogob” SRL doar pentru anii 2014-2015 au însumat mai mult de 17 milioane de lei.

Nu am fost, nu suntem și niciodată nu vom fi afiliați politic. Nu am fost susținuți și, la rândul nostru, nu am susținut niciun actor politic din R. Moldova, tot efortul nostru fiind concentrat în direcția dezvoltării companiei și oferirii consumatorilor a unui produs de cea mai înaltă calitate.

Performanțele anterioare au permis ca anul 2013 să fie unul decisiv, când am efectuat cea mai importantă investiție în dezvoltarea FPC „Rogob” SRL, lansând cea mai modernă, tehnologizată și inovativă fabrică din domeniul prelucrării cărnii și producerii de mezeluri. Aceste investiții, precum și cele ulterioare, nu au fost acoperite de nicio persoană publică sau politică; ele au fost realizate din resursele fondatorilor, propriile venituri, precum și prin contractarea cinstită a creditelor de la trei instituții financiare: „Moldova Agroindbank”, „ProCredit Bank” și „CapitalLeasing”.

Valoarea totală a investițiilor companiei FPC „Rogob” SRL depășește suma de 9 milioane EUR. Nici un leu, nici un credit al nostru nu a fost contractat din vreuna dintre băncile de tristă faimă, recent anunțate falimentare. Istoria creditară a companiei poate fi oricând verificată la instituțiile financiare sus-menționate.

FPC „Rogob” SRL nu are nimic de ascuns referitor la proveniența și volumul materiei prime utilizate în producție. Nu am introdus niciodată carne în R. Moldova prin alte căi decât importul legal, plătind corect și în totalitate toate taxele aferente (Anexa 2). Mai mult, din 2015, proporția materiei prime achiziționate local a crescut considerabil, astfel garantându-se atât calitatea impecabilă a produselor noastre, cât și o dezvoltare sustenabilă a partenerului nostru, în spiritul celor mai echitabile modele de afaceri. (Anexa 3).

Niciodată, sub nicio bănuială, compania „Rogob” SRL nu a figurat în niciun dosar penal, lucru pe care îl confirmă Cazierul nostru juridic (Anexa 4).

FPC „Rogob” SRL este unul dintre puținele exemple de afaceri de familie din Republica Moldova, care s-a dezvoltat ascensiv și s-a transformat într-un business care poate concura cu orice afacere similară din lume. Am investit în inovații, tehnologie, oameni, dezvoltarea și educarea pieței și ne-am urmat viziunea. Rămânem o afacere de familie, un actor cinstit pe piața pe care operăm, un cetățean responsabil al R. Moldova. Am prezentat opiniei publice un set de documente pe care puțini dintre agenții economici moldoveni s-ar fi încumetat să o facă. Dar noi nu avem ce să ascundem. Vrem ca partenerii, furnizorii, clienții, consumatorii și angajații noștri să fie siguri de relația noastră și de viitorul nostru comun.

Am făcut prezenta Declarație pentru a clarifica chestiunile de imagine ca răspuns la atacul informațional la care am fost supuși. Acestea însă nu au afectat în niciun mod activitatea FPC „Rogob” SRL, care continuă să lucreze în regim normal, menținând volumele de producere și vânzare și respectându-și toate obligațiunile față de clienți și parteneri.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

10.07.2019 10:19 Ziarul National Diferențe între LIDERI și șefi. A avu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md