11:21:00 16.01.2018
Stiri

Dodon, o dublă eroare

Politică 09.07.2017 13:30 Vizualizări1447 Autor: Ziarul National
Dodon, o dublă eroare

Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre declarația intrinsecă, invitrio, a entuziastului dizainer rus Voldemar Volfovici Jirinovski. El a recunoscut în plenul dumei de stat în pirostrii că Moldova este o eroare crasă, flagrantă, că era mai bine dacă republicuța molotovenească era numită Basarabie română, hai să dăm mână cu mână, deoarece molotovenii vorbesc și gândesc românește în sinea lor profundă. Numindu-i moldoveni îi condamnăm de fapt să se uite mereu peste Prut, în loc să-i fi numit în așa fel încât să se uite mereu sub picioare, ca să vadă pe unde calcă, spuse Jirinovski condensat. În loc să se închine la marmelucul Kutuzov, moldovenii se închină la Ștefan cel Mai Mare Român și faptul acesta ne produce dureri de cap, constată el.

Acum stau și mă gândesc: dacă Moldova este o eroare, o greșeală de corectură rusească, ce o fi fiind președintele Dodon în consecință? O dublă eroare sau o greșeală atmosferică?

Al vostru stupefact, foas, Ion Buraga

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md