14:00:08 29.11.2022
Stiri

Dodon ar avea PROPRIETĂȚI în Rusia, inclusiv hectare întregi de pământ, dar și conturi cu zeci de milioane de dolari în Elveția: „Igor Nicolaevici, cunosc numele femeii pe numele căreia sunt deschise conturile”

Politică 22.05.2019 10:34 Vizualizări19760 Autor: Ziarul National
Dodon ar avea PROPRIETĂȚI în Rusia, inclusiv hectare întregi de pământ, dar și conturi cu zeci de milioane de dolari în Elveția: „Igor Nicolaevici, cunosc numele femeii pe numele căreia sunt deschise conturile” RFE/RL


Președintele Igor Dodon, care a lucrat toată viața la stat, ar deține mai multe proprietăți în Rusia, dar și conturi cu zeci de milioane de dolari în băncile din Elveția. Această declarație a fost făcută ieri-seară de către fostul său partener de proteste, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul unei emisiuni de la Tv 8.

Potrivit lui Usatîi, o parte dintre activele agonisite de Igor Dodon ar fi în Federația Rusă, inclusiv în Crimeea ocupată de ruși. Totuși, grosul banilor pe care i-ar deține ar fi în băncile din Elveția.

„De unde Dodon putea să câștige milioane de dolari? Acum deja e vorba de zeci de milioane de dolari. De unde? Ce, el are afaceri, primește dividende? O parte din banii săi sunt în Europa. Are proprietăți în Crimeea, are o grămadă de hectare de pământ în Rusia. După întâlnirile sale cu guvernatorii unor regiuni din Rusia, acesta îl trimitea acolo pe Ciubara. De toate aceste tranzacții se ocupa Vadim Ciubara, unul dintre cei mai apropiați oameni de-ai săi. Pe Ciubara, dacă nu greșesc, este scris și postul Accent TV. El este omul care înscrie pe numele său pământurile și bunurile deținute de Dodon în Rusia”, a afirmă Usatîi.

Acesta a mai adăugat că Dodon, alături de Zinaida Grecianîi, ar avea și apartamente de lux în sud-vestul Moscovei: „Primele apartamente au fost cumpărate în Moscova după alegerile parlamentare din 2014. Acesta a luat niște bani destinați campaniei și și-a cumpărat pentru el, Grecianîi, Ciubara și nu mai țin minte pentru cine patru apartamente într-o casă de elită din Moscova”.

Usatîi îl avertizează pe Igor Dodon că știe și pe cine sunt scrise conturile din băncile din Elveția. „El nu va scăpa. Voi ajunge și la banii lui din Elveția. Acea femeie, sora unui prieten de-al lui foarte ascultător, pe numele căreia sunt deschise conturile din Elveția… O cunosc și pe ea, Igor Nicolaevici. Pe aceste conturi sunt zeci de milioane de dolari. Eu voi afla cifra exactă și voi reveni”, a avertizat acesta.

Igor Dodon nu a comentat, deocamdată, aceste declarații făcute de fostul său partener politic, Renato Usatîi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

28.11.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // E la nave va...

25.11.2022 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia teroristă și a...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Dacă telefonul meu ar putea vorbi, ce ar spune?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md