14:24:40 05.12.2022
Stiri

DOC // RĂZBUNAREA lui Ion Ceban? CMC a refuzat extinderea termenului de utilizare a cuvântului CHIȘINĂU în denumirea unui post de RADIO, filiala Radio România

Actualitate 26.05.2022 12:39 Vizualizări2725 Autor: Ziarul National
DOC // RĂZBUNAREA lui Ion Ceban? CMC a refuzat extinderea termenului de utilizare a cuvântului CHIȘINĂU în denumirea unui post de RADIO, filiala Radio România


Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a refuzat extinderea termenului de utilizare a toponimicului „Chișinău” în denumirea postului de radio – Radio Chișinău.

Citește și: Primăria Sectorului 2 din București face un PAS înapoi în privința acordării a 1 000 000 de lei românești prorusului Ion Ceban. Hrițuc: „Ceban trebuie IZOLAT. Nu trebuie nici măcar primit la întâlniri în România”

Vicepremierul Andrei Spînu este convins că la mijloc ar fi o răzbunare personală a primarului general Ion Ceban, căruia unii primari din România i-au arătat, în ultima perioadă, „ușa”, când s-a dus după bani.

Citește și: Primarul Constanței nu vrea să mai stea la aceeași masă cu prorusul Ion Ceban și a ANULAT semnarea acordului de „înfrățire”: „S-a atribuit o semnificație POLITICĂ semnării acordului”. Ceban a răspuns cu JIGNIRI la adresa omologului său

„Primăria (CMC) Chișinău a refuzat extinderea termenului de utilizare a cuvântului Chișinău în denumirea postului de radio, Radio Chișinău (filiala Radio România).

Citește și: Ceban e întrebat de la București câți bani i-au dat RUȘII pentru dezvoltarea Chișinăului: „Vrea pe BANII României să își construiască imaginea de politician acceptat de vest, dar totodată face planuri cum să consolideze COLOANA a 5-din R. Moldova”

Ion, nu e frumos! Data viitoare când mergi după proiecte în România, te rog să nu uiți de această decizie”, a menționat Spînu.

DE menționat că postul respectiv de radio a primit dreptul de a folosi toponimicul „Chișinău” în denumirea sa în anul 2012, pentru o perioadă de zece ani.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md