07:12:55 06.12.2021
Stiri

DOC // FMF a fost acționată în JUDECATĂ, după ce l-ar fi înregistrat ILEGAL pe Leonid Oleinicenco în cursa electorală pentru șefia FMF

Actualitate 21.01.2021 15:34 Vizualizări4554 Autor: Ziarul National
DOC // FMF a fost acționată în JUDECATĂ, după ce l-ar fi înregistrat ILEGAL pe Leonid Oleinicenco în cursa electorală pentru șefia FMF Fmf.md


Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a fost chemată astăzi în judecată, pentru că l-ar fi înregistrat în cursa electorală pe actualul președinte, Leonid Oleinicenco. Cererea a fost depusă de Radu Rebeja, iar Leonid Oleinicenco figurează ca persoană terță.

Astfel, Rebeja solicită Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani, anularea deciziei Comisiei responsabile de organizarea și desfășurarea celui dea-l XIX-lea Congres al FMF de dare de seamă și alegerea organelor de conducere, ce ține de înregistrarea oficială a lui Leonid Oleinicenco în calitate de candidat.

Citește și: VIDEO // Oleinicenco ar putea fi nevoit să PLECE, chiar dacă va câștiga un nou MANDAT. Alegerile pentru șefia FMF se mută în INSTANȚA DE JUDECATĂ. Rebeja: „Suntem aici din cauza NEDREPTĂȚILOR. Ne dorim alegeri LIBERE și corecte”

De asemenea, reclamantul cere ca pârâtul, FMF, să fie obligată să prezinte copia certificată a Deciziei din 23 decembrie 2020 prin care a decis înregistrarea oficială a lui Leonid Oleinicenco.

Potrivit lui Rebeja, actualul președinte nu ar avea dreptul să candideze, deoarece Statutul FMF i-ar interzice acest lucru.

„Funcția de director executiv al FMF nu este una de conducere. Funcțiile de conducere ale FMF sunt prevăzute la art. 24 al Statutului, iar cea de director executiv lipsește din document”, spune Rebeja.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

AlenaMub 21.01.2021 17:38

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md