04:39:21 24.02.2020
 
Stiri

Deputații PD, care l-ar sprijini pe Dodon și Guvernul său, ar putea avea parte de o SURPRIZĂ de proporții. „PD poate fi convins să fie OMOGEN și să participe la o coaliție AD-HOC împotriva lui Dodon. Eu am văzut un draft de DOCUMENT... ”

Politică 17.01.2020 13:17 Vizualizări8424 Autor: Ziarul National
Deputații PD, care l-ar sprijini pe Dodon și Guvernul său, ar putea avea parte de o SURPRIZĂ de proporții. „PD poate fi convins să fie OMOGEN și să participe la o coaliție AD-HOC împotriva lui Dodon. Eu am văzut un draft de DOCUMENT... ”


Deputații Partidului Democrat (PD), despre care se spune că ar fi participat la „frigăruii de la Florești”, unde s-ar fi convenit sprijinirea Guvernului Chicu, ar putea fi ușor convinși să participe la o nouă majoritate parlamentară. La Departamentul de Stat al SUA ar fi exista o listă din care fac parte unii fruntași ai PD, care ar putea fi supuși unor sancțiuni dureroase. Declarația a fost făcută de ex-premierul Ion Sturza, care spune că a văzut un „draft de document” cu unii fruntași ai PD.

Citește și: Operațiunea privind „CUMPĂRAREA” celor 17 deputați democrați nu s-ar fi încheiat: „Urmează să fie formată o fracțiune NOUĂ controlată de socialiști”

„PD poate fi convins să fie omogen. L-ar convinge Departamentul de Stat, așa cum l-a convins pe Plahotniuc. Să știți că nu se va termina cu asta, vor urma sancțiuni economice, vor urma consultări cu alte țări, pentru ca acest laț, nu mă refer doar la Plahotniuc, să se strângă. Există o listă în care sunt incluse mai multe persoane, inclusiv care astăzi sunt în Parlamentul R. Moldova… Aceste persoane sunt pasibile de sancțiuni economice, deoarece au fost membri ai acelui grup care a uzurpat puterea în stat”, a menționat Sturza, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Citește și: VIDEO // „Frigărui de TAINĂ”, la Florești. Președintele Igor Dodon ar fi participat la un grătar alături de 17 deputați de la PD

Fostul premier este convins că nimeni nu vrea să fie pe acea listă, iar asta îi va face pe unii să fie „flexibili” când li se va cere acest lucru.

Citește și: Începutul SFÂRȘITULUI pentru Igor Dodon? Planul prin care șeful statului va PIERDE tot. „În două-trei luni…”

Citește și: Președintele sparge tăcerea. Igor Dodon a vorbit în PREMIERĂ despre „GRĂTARUL de la Florești”

CITIȚI și Slusari oferă DETALII despre „frigăruii” de la Florești, cu participarea lui Dodon și a unui grup de deputați democrați: „Are nevoie să-și securizeze propriul Guvern de surprize. Și libertatea lui este pusă în joc”

„PD poate fi monolit și partener al unei coaliții ad-hoc, care l-ar lăsa de unul singur pe Dodon. Cine e în listă? Nu vreau să speculez, dar sunt persoane cunoscute, care au participat la furtul miliardului, au făcut presiuni asupra oponenților politici, sunt din zona serviciilor, membri ai Guvernului, sunt din zona economică… Eu am văzut un draft de document în acest sens. Este o încercare de a-l aproba de către Departamentul de Stat. Nu cred că se va întâmpla asta, până nu va fi necesitatea. Majoritatea de acolo sunt niște oportuniști... Dacă le arăți pisica... De cumpărat nu, pentru că ar fi prea scumpi. Băieții aceștia s-au vândut o dată, a doua oară vor fi mult mai scumpi. Cred că nici Dodon nu are atâția bani să-i cumpere, așa cum visează băieții de la șașlîc”, a conchis Sturza.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

20.02.2020 17:30 Ziarul National Victor Chirilă // „Armata lui Ciocoi”...

17.02.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Tătucul Dodon simte ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md