01:40:02 17.01.2019
 
Stiri

Democrații, MINUS un DEPUTAT? Îi cere să aleagă între PD și o organizație obștească care este „incompatibilă cu linia de modernizare proeuropeană a R. Moldova”

Politică 26.04.2018 19:04 Vizualizări1578 Autor: Ziarul National
Democrații, MINUS un DEPUTAT? Îi cere să aleagă între PD și o organizație obștească care este „incompatibilă cu linia de modernizare proeuropeană a R. Moldova”
Nicolai Dudoglo

Deputatul democrat, originar din Găgăuzia, Nicolai Dudoglo, a fost solicitat astăzi să ofere explicații conducerii Partidului Democrat (PD) vizavi de implicarea acestuia într-o asociaţie obştească din UTA Găgăuzia, numită „Noua Găgăuzie”, devenită în realitate „o mişcare cu obiective politice, care nu se încadrează în politica promovată de PD”.

„Din cele relatate de deputatul Dudoglo, constatăm că, prin obiectivele pe care intenţionează să le promoveze în cadrul acestei mişcări, devine incompatibil cu statutul de membru al PD şi de membru al fracţiunii democrate din Parlamentul Republicii Moldova. În acelaşi timp, devine incompatibil cu viziunea şi acţiunile pe care le promovăm pe linia modernizării proeuropene a ţării”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Aceeași sursă notează că Partidului Democrat „i-a cerut imperativ să aleagă între statutul de membru al PD şi cel de fondator al organizaţiei obşteşti”: Dacă va alege să se implice mai departe în activitatea acestei mişcări politice, i s-a cerut să demisioneze imediat din partid, în caz contrar urmând a fi exclus, conform regulamentului şi statutului”.

Menționăm că, în toamna anului trecut, „Novaia Găgăuzia” organiza un congres cu participarea unor oaspeți din Rusia și Turcia și anunța că scopul acestei organizații este „consolidarea societății, dezvoltarea economiei, conservarea valorilor culturale”.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!


Top stiri

Adevărul 26.04.2018 21:04

Daca asa, atunci si Nastase trebuie sa se lase sau de Usatii sau de parcursul european spre care tipurile tinde.

Victor 26.04.2018 21:18

Nu există pădure fără crengi uscate, dar important este ceea ca să găsesască aceste crengi și să le scoată nafig... Succese PD-lui în curățirea rândurilor sale de așa persoane!

Rustin 26.04.2018 21:18

Și ce folos dacă e deputat dacă e un populist ce deja aduce a dodonism, astfel de oameni n-au ce căuta printre rândurile democraților.

Mihai 26.04.2018 23:29

PD-ul ii spala imaginea,pentru ca in toamna sa candideze in Gagauzia, in circumscriptie uninominala,drept "independent",tot asa cum e "independenta" acum impostoarea de S.Radu.Apoi va reveni sub obladuirea "coordonatorului",cum a mai procedat in trecut...

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

08.01.2019 09:45 Nicolae Negru Intelectualii și alegerile parlamentare

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md