01:02:05 24.01.2021
 
Stiri

COVID – 19 // PD a lansat o ampanie de colectare a FONDURILOR pentru angajații sistemului medical - „Împreună pentru doctori”

Partide/Comunicate 08.04.2020 15:10 Vizualizări547 Autor: Ziarul National
COVID – 19 // PD a lansat o ampanie de colectare a FONDURILOR pentru angajații sistemului medical - „Împreună pentru doctori”


Partidul Democrat (PD) a lansat astăzi campania de colectare de fonduri și asistență pentru susținerea lucrătorilor medicali - „Împreună pentru doctori".

Potrivit deputatei PD, Elena Bacalu, în cadrul Campaniei „Împreună pentru doctori” vor fi organizate mai multe acțiuni în sprijinul eroilor în halate albe, celor care în vremurile grele de astăzi se află în prima linie de luptă cu pandemia: doctori, asistente medicale, infirmiere.

„Astfel, începând cu ziua de astăzi, echipa PD va organiza mai multe acțiuni de susținere a lucrătorilor medicali: va colecta și asigura cu echipamente și dispozitive de protecție (măști, halate, salopete etc) asistenții medicali și medicii de familie din sate, dar și spitalele raionale și municipale. Vom asigura aprovizionarea cu produse petroliere a mașinilor medicilor de familie din sate. De asemenea, vom distribui pachete alimentare și alte ajutoare persoanelor antrenate în lupta cu COVID-19, dar și celor care nu au posibilitate să iasă din casă”, a spus reprezentanta PD.

În cadrul aceșeiași campanii, Tineretul Democrat va participa la acțiuni de voluntariat în susținerea lucrătorilor medicali.

Totodată, va fi lansată o linie telefonică de asistență pentru toți lucrătorii medicali care au nevoie de ajutor în această perioadă: pentru apeluri vocale apelați 022 278230 și pentru mesaje scrise Telegram, Viber, WhatsApp – 069636633.

Campania PD este susținută de Fundația pentru Democrație și Progres, care prin intermediul platformei online sprijina.md va colecta fonduri pentru lucrătorii medicali și sistemul de sănătate din R. Moldova. Fiecare doritor se poate alătura campaniei PD „Împreună pentru doctori". Donațiile de echipamente și dispozitive de protecție pot fi aduse la sediul PD, se arată în comunicatul de presă remis de formațiunea lui Pavel Filip.

Recent, PAS a lansat lansat o campanie de susținere a medicilor în contextul pandemiei de coronavirus.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md