09:48:08 21.09.2017
Stiri

Cele mai renumite restaurante și săli de ceremonii din Chișinău declară PIERDERI: Autoritățile au instalat posturi ficale pentru a vedea dacă administratorii mint

Economie 11.09.2017 16:13 Vizualizări4154 Autor: Ziarul National
Cele mai renumite restaurante și săli de ceremonii din Chișinău declară PIERDERI: Autoritățile au instalat posturi ficale pentru a vedea dacă administratorii mint Nunta în Moldova
Poză simbol

Pe parcursul lunii septembrie curent, la zece dintre cele mai renumite restaurante și săli de ceremonii din Chișinău vor activa posturi fiscale. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) vrea să se convingă la fața locului dacă este adevărat că acestea suportă pierderi sau înregistrează profit nesemnificativ în raport cu venitul total declarat, așa cum declară administratorii.

În total, în această lună, inspectorii fiscali vor monitoriza activitatea a 40 de agenți economici din R. Moldova ce deţin săli de festivităţi şi restaurante, efectuând vizite la administrația localurilor.

Potrivit autorităților fiscale, acești agenți economici prezintă riscuri sporite pentru administrarea fiscală și este necesar de a evalua inclusiv suprafaţa unităţilor comerciale; numărul de locuri; regimul de lucru; cifra de afaceri; povara fiscală; numărul mediu de salariați; salariul mediu per angajat pe parcusul anului 2016 etc.

„SFS vine cu un apel către toţi agenții economici care deţin săli de ceremonii şi/sau restaurante să se conformeze benevol legislației în vigoare și să presteze servicii conform prevederilor acesteia. Verificările vor avea loc pe întreg teritoriul țării”, anunță SFS într-un comunicat de presă.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md