23:10:25 22.05.2024
Stiri

Cea mai surprinzătoare combinaţie ce îţi va VINDECA organismul în întregime

Știri 27.09.2016 17:00 Vizualizări6068 Autor: Ziarul National
Cea mai surprinzătoare combinaţie ce îţi va VINDECA organismul în întregime Sursa: secretele.com


După ce vei citi combinaţia de mai jos, punem pariu că vei merge de urgenţă acasă pentru a începe să o prepari, mai ales că ingredientele le ai chiar în bucătăria ta. Nu o să-ţi vină să crezi cu ce te vei alege după ce o vei consuma...

Ingrediente necesare:

- 1 căpăţână de usturoi
- Suc din 2 lămâi
- 100 de grame de miere ecologică
- O linguriţă de bicarbonat de sodiu

Metodă de preparare:

Se curăţă şi se taie usturoiul în bucăţi foarte mici, apoi se amestecă împreună cu sucul din lămâie, mierea şi bicarbonatul. Se transferă amestecul rezultat într-un borcan de sticlă curat şi se lasă să stea timp de 8-10 zile. După scurgerea celor 10 zile este perfect pentru consum. Se păstrează la frigider.

Această combinaţie este făcută de populaţia tibetană, care o recunoaşte a fi una dintre cele mai bune şi uşoare combinaţii cu un efect absolut uimitor asupra sănătăţii.

Acest „medicament” este consumat de tibetani pentru următoarele condiţii de sănătate:
- datorită proprietăţilor sale antioxidante, mierea din amestec te va feri de apariţia cancerului, apariţia diabetului, constipaţie, osteoporoză , ajutându-te la menţinerea unei greutăţi optime a corpului.

- o multitudine de cercetări indică faptul că sucul de lămâie combinat cu bicarbonatul de sodiu ar putea salva milioane de vieţi aflate în pericolele apariţiei bolilor cronice. Secretul acestei combinaţii stă în adăugarea bicarbonatului de sodiu, ingredient care aduce pH-ul din organism în limitele normale. Se spune că această combinaţie între sucul de lămâie şi bicarbonat ar fi de 10.000 de ori mai puternică decât orice citostatice.

- usturoiul este considerat a fi cel mai puternic antibiotic natural existent, cercetările în domeniu dezvăluind faptul că acesta curăţă organismul de orice fel de parazit, protejează organismul de apariţia diabetului precum şi de apariţia multor tipuri de cancer.

Tratament:

- Pentru tratamentul cancerului se administrează zilnic 3 linguriţe, timp de 6 luni pe an, o lună da, o lună nu.

- Pentru prevenirea cancerului şi a diabetului se administrează zilnic o linguriţă pe stomacul gol, timp de 4 luni pe an (de preferinţă în prima luna a fiecărui anotimp)

- Pentru menţinerea unei greutăţi optime, este necesar să consumaţi şapte zile pe lună câte o linguriţă dimineaţa pe stomacul gol, dar nu mai mult de şase luni pe an.

- Pentru eliminarea paraziţilor intestinali, este necesar să consumaţi acest amestec zi de zi, timp de 10 zile, o linguriţă dimineaţa pe stomacul gol.

- Pentru o detoxifiere completă a organismului, se consumă timp de o lună zi de zi, 3 linguriţe.

Întrucât aceste ingrediente sunt uşor accesibile şi ieftine, oferind extrem de multe beneficii, nu ezitaţi să încercaţi această reţetă acasă la voi şi să o împărtăşiţi şi prietenilor!

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md