05:48:24 06.12.2023
Stiri

Ce înseamnă să fii secretar de stat al DRRM sau să deții o funcție de demnitate publică. Adrian Dupu le-a dezvăluit tinerilor din R. Moldova cum să-și construiască o CARIERĂ de succes

Actualitate 18.11.2023 09:45 Vizualizări1476 Autor: Ziarul National
Ce înseamnă să fii secretar de stat al DRRM sau să deții o funcție de demnitate publică. Adrian Dupu le-a dezvăluit tinerilor din R. Moldova cum să-și construiască o CARIERĂ de succes


Șeful Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, le-a dezvăluit ieri tinerilor basarabeni, în cadrul proiectului „Cariera Mea” al Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, cum să-și construiască o carieră de succes în sistemul public.

„În cadrul proiectului Cariera Mea al Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, am fost invitat să discut cu tinerii din R. Moldova despre activitatea mea și a DRRM. Am fost plăcut surprins să văd un interes major al tinerilor pentru proiectele pe care le desfășoară Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova”, a scris Dupu pe Facebook.

Oficialul din cadrul Guvernului României a fost luat la întrebări de către tinerii prezenți în sală, care i-au solicitat șu sfaturi pentru a putea lua deciziile corecte în raport cu viitorul lor.

„Am răspuns, totodată, întrebărilor despre ce înseamnă să fii secretar de stat sau să deții o funcție de demnitate publică, despre pregătirea necesară, despre carieră în sistemul public și sfaturi pentru viitorul lor. A fost o adevărată plăcere să particip la această discuție și le mulțumesc organizatorilor pentru invitație”, a adăugat Adrian Dupu.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md