19:54:45 12.12.2018
 
Stiri

Basarabeanca Olga Verbițchi, învingătoarea „X Factor” din România: „Victoria aparține întru totul mentorului meu, Carla’s Dreams”

Monden 09.01.2017 09:16 Vizualizări18002 Autor: Ziarul National

SUCCES // Olga Verbițchi, o adolescentă de 15 ani din R. Moldova, a câștigat recent concursul „X Factor” de la postul „Antena 1” de la București și premiul de 100 de mii de euro

Experiența „X Factor”

Totul a început la 17 mai 2016, când mama Olgăi a citit un aviz despre casting-ul de preselecție pentru concursul „X Factor”, care urma să fie peste câteva zile la Chișinău. A înscris-o pentru o încercare. Peste cinci zile, pe 22 mai, exact de ziua ei, Olga a aflat că a fost acceptată.

Pe parcursul a cinci săptămâni, perioada concursului, Olga Verbițchi, puștoaica cu ochi negri de doar cincisprezece ani din comuna Cruzești, o suburbie a capitalei, reușește să-și facă mulți admiratori, dar și prieteni, cucerind publicul cu vocea-i titanică, dar și cu bunătatea sufletească pe care o emană pentru cei din jur.


Foto: Ana Semionov

În pofida faptului că pe rețelele de socializare s-au scris multe și mărunte despre ea, despre prestațiile sale în cadrul galelor de la „X Factor”, insinuându-i-se că a obținut victoria doar grație faptului că a avut un caz social foarte bun sau datorită mentorului ei Carla’s Dreams, ea știe prea bine ce are de făcut în continuare și nu va renunța la visul ei. Cel de a deveni vedetă.

Mentorul Carlas Dreams

Se consideră o norocoasă că l-a avut mentor pe Carla, chiar dacă, uneori, în timpul repetițiilor pentru pregătirile către galele concursului, profesorul ei își permitea să fie mai dur cu ea: este ferm convinsă că doar astfel poate fi obținută o victorie, când ești nu doar lăudat, dar și criticat, pe măsură. Anume lecțiile lui Carla au fost un imbold puternic spre victorie.

„Această victorie îi aparține întru totul lui Carla...”, remarcă Olga cu-n zâmbet sincer. În afara orelor de muzică, cântărețul Carla’s Dreams i-a oferit o bună lecție de viață prin toate câte a reușit să le facă pentru ea, motivând-o să aibă încredere în talentul dat de la Dumnezeu.

Părinții

Au susținut-o mereu în tot ceea ce a făcut. Și de această dată au fost cu ea la fiecare prestație a ei, făcând naveta Chișinău-București cinci sâmbete la rând.

I-au ținut pumnii în sală, s-au aflat în suspans, de rând cu fanii ei ore în șir, până erau rostite numele concurenților care urmau să rămână în concurs, iar când a fost rostit numele ei ca fiind al învingătoarei „X Factor”, lacrimile de bucurie ale lui Victor și Ludmila Verbițchi au vorbit de la sine: dorința de a-i reface sănătatea fiicei lor, Victoria, care suferă de autism, a fost auzită de bunul Dumnezeu.

Cazul social

Ține de sora ei, Victoria, care are doisprezece ani și, în urma unei doze exagerate de medicamente pe când era bebeluș, s-a îmbolnăvit. Nu vorbește, nu se mișcă. „Eu, însă, sunt convinsă că mă înțelege, simte, trăind acum aceleași emoții de bucurie alături de noi, familia ei. Foarte des mă gândeam la faptul că va veni o zi în care voi ajunge să-mi pot ajuta sora...”, zice Olga.


Foto: Ana Semionov

Unii au scris pe rețelele de socializare că Olga Verbițchi a învins doar datorită faptului că a avut un caz social bun. „Nu doresc nimănui asemenea caz social!”, le-a răspuns Olga.

Fanii Olly Vy

Olga Verbițchi nu a pășit pentru prima dată pe scenă la concursul „X Factor” din România. Până atunci, a participat la mai multe concursuri și aproape de fiecare dată a obținut locuri de frunte.

Totuși, de la demararea prestigiosului concurs de la „Antena 1”, numărul fanilor Olgăi crește pe zi ce trece. De la câteva sute, numărul admiratorilor celei care a obținut victoria la „X Factor” a ajuns la 47 de mii. A primit multe mesaje de felicitare nu doar din R. Moldova, dar și dinafara țării: România, Germania, Italia, Rusia, America.

Le este recunoscătoare pentru aprecieri, susținere și încurajări. Grație lor, devine din ce în ce mai puternică, mai încrezută și mult mai ambițioasă în calea de a-și urma visul.

Text de Eleonora STĂNCUȚĂ

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.12.2018 09:31 Nicolae Negru PLDM, un pas umilitor, dar corect

07.12.2018 09:24 Nicolae Negru O coaliție cu PD este inevitabilă

03.12.2018 09:19 Nicolae Negru Filip, Plahotniuc, Putin și Ghimpu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md