03:41:02 19.08.2019
 
Stiri

ANUNȚ important pentru toți PESCARII din R. Moldova!

Social 31.03.2016 13:35 Vizualizări1251 Autor: Galina Munteanu
ANUNȚ important pentru toți PESCARII din R. Moldova!

Începând cu 1 aprilie curent, în R. Moldova se va interzice pescuitul sportiv şi amator al tuturor speciilor de peşti şi al moluştelor, crustaceelor şi altor organisme acvatice. Perioada de prohibiție urmează să se încheie în diferite perioade.

Conform ordinului de prohibiție a pescuitului emis de Ministerul Mediului, au fost stabilite perioade de prohibiţie pentru pescuit în bazinele acvatice piscicole naturale din R. Moldova timp de 70 de zile consecutive (1 aprilie - 9 iunie, inclusiv).

Astfel, este interzis pescuitul în bălţile Manta şi afluenţii de stânga a râului Prut, în fluviul Nistru pe sectorul de la satul Naslavcea până la oraşul Camenca, în lacul de acumulare Dubăsari, în fluviul Nistru pe sectorul de la barajul Centralei Hidroelectrice Dubăsari până la satul Palanca şi braţul Turunciuc, dar și în obiectivele acvatice piscicole, altele decât cele atribuite pentru activităţi în domeniul pisciculturii, cu excepţia măsurilor tehnologice piscicole.

De asemenea, timp de 60 de zile ( 10 aprilie - 8 iunie, inclusiv) este interzis pescuitul în râul Prut de la intersecţia lui cu frontiera de nord a R. Moldova cu Ucraina până la satul Teţcani, raionul Briceni, în lacul de acumulare Costeşti – Stânca, în râul Prut, pe sectorul de la barajul nodului hidrotehnic Costeşti – Stânca până la satul Giurgiuleşti, raionul Cahul. În lacul de acumulare Cuciurgan, nu se va putea pescui de la 26 martie până la 31 mai inclusiv.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md